Fem kamper i ettermiddag

IMG 2384
Fem kamper i eliteserien for menn i ettermiddag der strekkstridene er mest interessante.


13.00 Tunet-Sandnes LIVE

13.00 Akerselva-Slevik LIVE
14.00 Sarpsborg-Harstad LIVE
14.00 Greåker-Bækkelaget LIVE
16.30 Gjelleråsen-Fredrikstad LIVE

Tunet-Sandnes 

13.00 Høyenhallen

Tunet har havnet i et vakuum på tabellen og ser ut å bli værende på femteplassen i overskuelig tid, Sandnes på sin side kan med seier klatre opp tett bak nettopp Tunet så litt står på spill i ettermiddag, i tillegg kan det hende at det dukker opp et par kjente fjes hos Oslo-klubben for vestlendingene. Åpent oppgjør der vi holder en liten knapp på hjemmelaget.

Coolbet odds: ikke satt ved publisering

Akerselva-Slevik
13.00 Kringsjåhallen

De seneste sesongene har det vært mange spennende oppgjør mellom disse lagene. Akerselva er inne i en tøff periode og sluttspillstoget er på vei å kjøre i fra gutta fra ´Elva. Slevik på sin side var inne i en god steam og en av seriens formlag men fikk bank sist, kommer de tilbake på vinnersporet direkte?

Coolbet odds: ikke satt ved publisering

Sarpsborg-Harstad
14.00 Skjeberghallen

Sarpsborg og Harstad jakter på poeng og spesielt gjestene er i poengnød hvis de ønsker å ta seg til sluttspill. Hjemmelaget på sin side jakter på rivalene Tunet og det er nok stor sjanse for at dagens kamp blir både tøff og underholdene. Hjemmelaget får tåle å være favoritter, men hvis gjestene har bestemt seg kan de fort skape trøbbel de og.

Coolbet odds: ikke satt ved publisering

Greåker-Bækkelaget
14.00 Tindlundhallen

Ukens sikreste H på kupongen? Serieleder Greåker får besøk av seriejumbo Bækkelaget, som i dag kan måtte ta den tunge veien ned i 1.divisjon. Det tror vi nok dessverre at de blir nødt til og, for vi klarer ikke helt å se for oss at det blir noe annet enn 19. strake seiere for serielederne etter dagens runde.

Coolbet odds: ikke satt ved publisering 

Gjelleråsen-Fredrikstad
16.30 Lihallen

Serietreer Gjelleråsen får besøk av Fredrikstad i dag. Gjestene ligger på usikker grunn og må ha tre poeng for å kunne ha en sjanse å slippe kvalifisere seg for ny kontrakt. Hjemmelaget på sin side har Slevik pustende i nakken og trenger tre poeng for å kunne velge motstander i kvartfinalene. Hjemmelaget får tåle å være favoritter, men gjestene har vist gryende form i det siste.

Coolbet odds: ikke satt ved publisering