Smeller det i kveld?

7O8A4237
To kamper i eliteserien for menn i ettermiddag da Tunet og Nor 92 reiser til Østfold for oppgjør mot Sarpsborg og Slevik. Reprisen på forrige års kvartfinale mellom Sarpsborg og Tunet kan fort bli en real batalje. 

19.10 Sarpsborg-Tunet LIVE
19.00 Slevik-Nor 92 LIVE


Sarpsborg-Tunet
19.00 Skjeberghallen


Sist lagene møttes fikk Tunet en minirevansje på Sarpsborg etter tapet i kvartfinalen forrige sesong. 11-10 endte oppgjøret og det vil ikke overraske hvis kveldens kamp også bli målrik, for det er to lag som liker å gå i strupen på hverandre. Begge lag har havnet litt i ingenmansland etter litt formsvikt og har i grunn bare reel sjanse å krige om femteplassen, og krig kommer det garantert å bli i Skjeberghallen i kveld. Helt åpen kamp der dagsformen avgjør.

Coolbet odds: Sarpsborg 2.10 uavgjort 8.00 Tunet 2.00

Slevik-Nor 92

19.00 Gressvikhallen

Slevik fikk en på tygga da de møtte nykommer Nor 92 sist, den gang var dagens gjester i form og Slevik slet med sin form. Nå er det omvendte roller og Slevik er kanskje seriens formsterkeste lag, og møter et Nor 92 som har slitt med poengsankinga. Liten tvil om at gjestene kan spille uten press, men lagene bak på tabellen puster de i nakken og poengene bør begynne å rulle inn om det ikke skal bli tidlig ferie i år, for kontrakten er i praksis sikret allerede.

Coolbet odds: Slevik 1.10 uavgjort 14.00 Nor 92 8.37

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.