Fire kamper i ettermiddag

IMG 6023
Fire kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, med flere spennende oppgjør.


14.00 Harstad-Slevik LIVE
14.30 Sandnes-Sveiva LIVE
16.00 Akerselva-Tunet LIVE

16.00 Bækkelaget-Fredrikstad LIVE

Harstad-Slevik
14.00 Harstadhallen

Hjemmelaget tok en etterlengtet seier etter fem strake tap sist seriekamp, men får en hard nøtt å knekke i dag når Slevik kommer på besøk. Østfoldingene har fått fart på sakene de siste kampene og tok strake seiere kan fort bli tre, hvis hjemmelaget er like rause bakover som de vært denne sesongen. Slevik får tåle favorittstempelet i dagens kamp, men Harstad var med lenge sist lagene møttes og kan fort bli en vrien oppgave med full klaff.

Coolbet odds: Harstad 4.15 uavgjort 11.00 Slevik 1.30


Sandnes-Sveiva

14.30 Hanahallen

Sandnes får besøk av Sveiva i dagens oppgjør på Vestlandet. Sandnes ble nullet sist de møtte Sveiva og har revansje å utkreve. Sveiva har slitt med å få spillet til å stemme i det siste men har allikevel vunnet de to siste kampene. Skal de rå på Sandnes må de dog opp et par hakk, for vestlendingene er ofte gode på hjemmebane.

Coolbet odds: Sandnes 8.05 uavgjort 15.00 Sveiva 1.10


Akerselva-Tunet
16.00 Kringsjåhallen

Akerselva overrasket stort sist lagene møttes og vant i Høyenhallen. Tunet er naturligvis revansjelystne, men med to tap på rappen er de ikke akkurat i storform. Det er ikke Akerselva heller som står bokført med tre strake tap. Det blir garantert litt hett og knallhardt duellspill i dagens oppgjør som på forhånd ser relativt åpent ut, selv om vi nok forventer at gjestene skal være sneppet bedre. 

Coolbet odds: Akerselva 3.27 uavgjort 10.00 Tunet 1.44


Bækkelaget-Fredrikstad
16.00 Bækkelagshallen

Bækkelagets seier i midtuken ga helt nye forutsetninger for dagens møte med Fredrikstad. Med seier er nemmelig seriens jumbo a´poeng med østfoldingene. For Fredrikstad har det vært svært vanskelig med sju strake tap, og bare seier er godt nok i ettermiddag. Det kan fort bli en vrien oppgave mot Bækkelaget som fått ny energi med seier sist mot Nor 92. Det blir garantert en nervepirrende ettermiddag i Bækkelagshallen.

Coolbet odds: Bækkelaget 2.66 uavgjort 10.00 Fredrikstad 1.60

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.