Før kampen søndag

IMG 8241
To oppgjør i eliteserien for menn i den 20. runden. Kan Tunet ødelegge Sleviks gulldrøm, og kan Sandnes ta et stort skritt mot å sikre seg sluttspillplass?


15.30 Sandnes-Bækkelaget LIVE
16.00 Tunet-Slevik LIVE

Sandnes-Bækkelaget

15.30 Hanahallen

Sandnes tar et stort skritt mot sluttspillplass med seier over nestjumbo Bækkelaget i ettermiddag. Gjestene på sin side kan mer eller mindre sikre kontrakten med seier, og kommer garantert å spille med en helt annen desperasjon enn hjemmelaget. Sandnes vant såvidt bortemøtet og det kan fort bli svært jevnt i dag også, men vestlendingene får tåle å være favoritter på hjemmebane.

Coolbet odds: Sandnes 1.03 uavgjort 16.00 Bækkelaget 15.00

Tunet-Slevik

16.00 Høyenhallen


To lag som har kjempet i mange sesonger mot hverandre og som har blitt store rivaler. Det har vært målfester, dramatikk og store følelser i sving i lagenes oppgjør de siste sesongene. Tunet jakter på fjerdeplass og hjemmebanefordel i sluttspillet, Slevik på sin side må ta tre poeng for å holde liv i gulldrømmene. Vi kan nok regne med mange scoringer, drama og knallharde dueller i 60 minutter i Høyenhallen i kveld. Slevik får tåle å være favoritter, men Tunet er langt fra noen kasteball på hjemmebane.

Coolbet odds: Tunet 2.90 uavgjort 7.00 Slevik 1.63

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.