Før kampen søndag

IMG 6401
Tre spennende oppgjør i eliteserien for menn i ettermiddag. Størst spenning er det selvfølgelig knyttet til toppoppgjøret mellom Greåker og Sveiva.
 


14.00 Fredrikstad-Akerselva LIVE
15.00 Haugerud-Sandnes LIVE
16.00 Greåker-Sveiva LIVE

Fredrikstad-Akerselva

14.00 Rolvsøyhallen

Fredrikstad har vunnet dobbelt så mange kamper som gjestene fra Oslo foran dagens oppgjør. Styrkeforholdet mellom lagene er dog noe jevnere, og vi kan nok forvente at Akerselva byr skikkelig opp til kamp om de tre poengene. Fredrikstad får tåle å være knappe favoritter på hjemmebane, men gjestene er langt fra ufarlige.

Coolbet odds: Fredrikstad 1.95 uavgjort 7.00 Akerselva 2.25

Haugerud-Sandnes

15.00 Haugerudhallen

Viktig kamp for begge lag i jakten på sluttspillplass i dag. Gjestene vant i går og er klare for å sanke tre nye poeng i dagens oppgjør. Hjemmelaget Haugerud har hatt en tøff start på sesongen og dette er en kamp de må vinne for å henge med i jakten på sluttspill, blir det tap blir det isteden en kamp om overleve. Det er mye på spill og gjestene får tåle å være favoritter i oppgjøret, de har rett og slett vært bedre så langt i sesongen.

Greåker-Sveiva

16.00 Tindlundhallen


Wow, for en kamp vi kan se frem til i Tindlundhallen i ettermiddag. To ubeseira lag og to lag som er i form. Gjestene Sveiva har scoret litt mindre enn hjemmelaget Greåker så langt i sesongen, og bare målforskjell skiller lagene åt. Greåker har litt mer rutine i disse toppkampene, men så langt i sesongen har Sveiva klart å vise fremtennene også i toppkampene. Det føles som et helt åpent oppgjør der de som har dagen stikker av med poengene.

Coolbet odds: Greåker 2.15 uavgjort 5.90 Sveiva 2.15

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.