Knuste nykommerne

7O8A5715
Akkurat som i lagenes første møte kjempet nykommerne Sarpsborg tappert, men klarte ikke å forhindre stortap mot de regjerende mesterne Tunet.


Vi starter med damene i Høyenhallen idag. Det er sesongens andre møte mellom Tunet og «nykommerne» Sarpsborg. Sist vant Tunet 10-0, og vi tror vel ikke at det blir så mye annerledes idag heller.

Tunet tar som forventet grep om kampen fra første duell og slipper ikke opp før de går i garderoben til pause. To tidlige scoringer av hjemmelaget baner vei og Sarpsborg blir til tider kjørt rundt med. Gjestene har tre skudd på mål men Maiken Ellis blir ikke satt på de store utfordringene. Tunet får overtall etter snaue 14 minutter og derfra og ut går det for fort for gjestene. Tunet scorer fire ganger til før pause, de tre siste innenfor periodens to siste minutter og leder 6-0 da lagene går til pause.

Sarpsborg er mye mer med i starten på midtperioden, og spiller seg til noen halvsjanser men ender uten skudd på mål når sirenen går. Tunet kjører ufortrødent på og målene kommer, ikke så ofte som i første periode, men det blir allikevel ledelse 11-0 når sirenen går. Sarpsborg henger godt med til det er fem-seks minutter igjen, men da viser styrkeforholdet seg.

Siste periode er i gang og Sarpsborg er med fra start. Etter fem minutter blir det 12-0 og nå setter Tunet opp fart og presser på som de gjorde i første periode. Sarpsborg henger ikke helt med, men Tunet virker litt stresset etter flere mål og det stokker seg litt i siste fase. Det er ingen fare med å miste poeng nå, snarere ett spørsmål om hva det ender med. Det blir til slutt 14-0, Sarpsborg går temmelig tomme, men prøver så godt de kan helt til siste slutt.

KAMPFAKTA Tunet-Sarpsborg

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.