Før kampen tirsdag

IMG 2636
Det er duket for en skikkelig godbit i kveld da Sveiva får besøk av Slevik og i tillegg møter Gjelleråsen østfoldingene Fredrikstad. 


19.00 Sveiva-Slevik LIVE
19.30 Gjelleråsen-Fredrikstad LIVE

Sveiva-Slevik

19.00 Rommenhallen


Selv om det er Greåker som leder serien er det en godbit som spilles i kveld. To ubeseira lag som har gullambisjoner møtes i Rommenhallen. Gjestene Slevik har gått fra klarhet til klarhet og Sveiva tok en blytung seier mot Tunet på bortebane sist. Sveiva og Slevik har møttes flere ganger de siste sesongene i minneverdige kamper og dagens oppgjør blir neppe å gå i glemmeboken kjapt. To lag som har sine styrker i det offensive spillet og som kan nøste opp de fleste forsvar. Sveiva får tåle å være favoritter på hjemmebane, men gjestene kommer garantert å bli en vanskelig nøtt å knekke.

Coolbet odds: ingen odds

Gjelleråsen-Fredrikstad

19.30 Lihallen

Viktig oppgjør for begge lag. Gjelleråsen ønsker å klatre opp over streken igjen og Fredrikstad ønsker å ta seg lengst mulig bort fra strekkstriden. Gjelleråsen har etter en ok start slitt med å sanke poeng og de bør begynne å komme nå om man ikke ønsker en kamp for tilværelsen utover i sesongen. Gjestene vant senest og med nye poeng på kontoen kan det bli en langt artigere sesong enn tidligere. Gjelleråsen får tåle å være favoritter hjemme i Lihallen, men dette kan fort bli en jevn og uforutsigbar affære.

Coolbet odds: Gjelleråsen 1.55 uavgjort 7.00 Fredrikstad 3.20

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.