Haugerud avgjorde i andre periode


Haugerud vant kveldens kamp i eliteserien for menn når de slo Sarpsborg på hjemmebane.


Dette er nest siste seriekamp før VM-pausen. Haugerud ligger fremdeles midt på tabellen mens Sarpsborg tre poeng og tre plasser bak på niendeplass vil med seier her i kveld klatre forbi hjemmelaget. Det er altså tett i nedre halvdel av tabellen.


Det starter litt rolig og fomlete, så tar det av. Første nettkjenning har Sarpsborg men den annulleres. Så kommer Haugerud og midtveis tar de ledelsen ved Andreas Lindberg, 1-0. 
Det blir hawaii ut perioden med Haugerud med god kontroll bakover og de største sjansene. Det blir med det ene målet, og lagene går til pause.

Dommerne blåser igang periode to og Patrick Hjemgård fosser mot mål, 11 sekunder og det er 1-1. En liten stund er Sarpsborg ordentlig på, skaper flere sjanser, men får ikke mål. Så kontrer Haugerud med Joakim Solvang og det er 2-1 og nå er det tilbake til første periode igjen. Etter 31 minutter øker hjemmelaget til 3-1 og ikke lenge etter får de overtall som raskt omsettes til 4-1. Med litt mindre enn 4 minutter igjen tar Sarpsborg timeout uten at det hjelper. De spiller mest i vantene og kommer ikke løs derfra. Under minuttet gjenstår når Haugeruds duo viser seg frem, Ihle setter pasningen fra Sveen og det blir en komfortabel ledelse 5-1 når sirenen går.

Sarpsborg har ikke gitt opp og får en tidlig redusering til 5-2 og nytt håp. Det blir ikke så mye mer enn dette, en lang stund er de tilbake med spill i vantene og Haugerud holder bra kontroll bak. Det blir mer og mer grinete nå og det smeller kraftig over hele banen. Sarpsborg får inn enn ball til men det hjelper ingenting når Haugerud scorer to og vinner 7-3. En ny sterk hjemmeseier og tre nye viktige poeng.

Haugerud - Sarpsborg 7-3 (1-0,4-1,2-2)

Haugerudhallen, 74 tilskuere. 

Mål Haugerud: Andreas Lindberg 2, Joachim Solvang 2, Thomas Ihle, Patrick Sveen, Henrik Stenerød.

Mål Sarpsborg: Patrick Hjemgård, Anders Øvereng, Magnus Jarberg.

Utv.: Haugerud ingen, Sarpsborg 2x2 min.

Skudd: 29-20

Dommere: Trogstad/Lindgren

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.