Blir i Greåker?


Han er jaget av klubber både i SSL og allsvenskan, men Greåkers landslagsback Martin Kvisvik ser ut å bli i Norge, enn så lenge.


Ifjor var han på prøvespill i Ketil Kronbergs klubb Dalen, men kom hjem uten kontrakt. Landslagsspilleren har vært i dialog med flere klubber både i SSL og allsvenskan, men mye tyder på at det blir spill i Greåker også i høst. 

– Akkurat nå sånn det ser ut virker det usannsynlig at det blir spill i Sverige, men jeg legger ikke noe dødt. Jeg har vært i dialog med et par lag til i SSL og allsvenskan, men jeg vill ikke si noe mer enn det. Men jeg har gitt beskjed til de klubbene at jeg mest sannsynlig blir et år til i Greåker. Når det gjelder Dalen har vi ikke hatt dialog i det siste, så jeg kan vel avkreftet at det blir noe flytt til Dalen i år ihvertfall, sier Martin Kvisvik til Assisten.

I høst skal klubben spille i Champions Cup, og unggutten innrømmer at det påvirker valget. 

– Det er klart det påvirker litt. Samtidig føler jag at Greåker satser bra og jeg vil ikke svikte klubben når vi endelig har bygget opp et bra lag og Sondre Haglund er ute et år med skade.

Nå går han inn i den siste sesongen på kontrakten med Greåker og legger ikke skjul på at han har ambisjoner om spill i Sverige. Men unggutten har fått litt mere is i magen i det siste og en overgang haster ikke. 
– For et år eller to siden var jeg sugen å dra på en gang. Jeg føler at jeg trenger å utvikle meg selv her hjemme først, bli selvstendig både på og utenfor banen før jeg tar det store skrittet. I tillegg er det nesten best å ha garantert spilletid frem mot VM.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.