Greåker viste muskler

KH 0087
Greåker viste muskler direkte mot Gjelleråsen, og tok full pott i sesongens første kamp. 

 

Greåker setter gjestene Gjelleråsen under et enormt press fra start, og allerede etter fire minutter kan nysigneringen Fredrik Gjødalstuen sette sitt første mål for bulldoggene. Vondt blir verre for gjestene da Arvid Wibring Lindqvist styrer inn 2-0 etter syv minutter. Gjelleråsen er bare sporadisk på besøk i den offensive sonen, og skaper litt småmuligheter. Hjemmelaget har de største sjansene og tre ganger smeller det i aluminiumet bak Andreas Falkeid, som har mer enn nok å henge fingrene i den første perioden som Greåker vinner 2-0. 


KH 0547
Landslagskeeper Andreas Falkeid var gjestenes store profil og hadde nok å henge fingrene i mot Greåker. 


Den andre perioden blir lik den første. Greåker presser på og spiller godt, og allerede etter halvminuttet må Falkeid plukke ballen ut av nett, da Sander Fauskanger åpner målkontoen. Vondt blir verre da evig unge Lars Erik Torp banker inn 4-0 til hjemmelaget. Greåker presser og presser, og Gjelleråsen har sitt å stri med. Det er sjelden de klarer å komme seg over midtstreken med ballen under kontroll, og Greåker er nærmere flere scoringer enn gjestene er en redusering. Falkeid storspiller og unntatt et skudd i stangen stopper det meste på landslagskeeperen. Lagene tusler i garderoben etter to perioder med 4-0 på tavlen. 


KH 0785
Arvid Wibring Lindqvist gjorde tre poeng (1+2) for hjemmelaget Greåker i dagens oppgjør. 


I den tredje perioden fortsetter Greåker å trykke ned gjestene, og Kristoffer Bakke øker ledelsen til 5-0. Så viser gjestenes nysignering Mikael Broms seg frem, svensken reduserer til 5-1, og skaper litt energi. Det blir temperatur på banen da gjestene fått energi, og med seks minutter igjen ryker Greåker på en utvisning, den klarer ikke Gjelleråsen å utnytte. Med syv minutter igjen tar de timeout, og prøver. Med tre minutter igjen stikker Falkeid til benken og Gjelleråsen biter seg fast. Det blir ingen scoring, isteden stjeler Torp ballen og sender den inn i det tomme målet og fastsetter sluttresultatet til 6-1, og forrige sesongs seriemestere tar full pott i åpningskampen. 

Greåker-Gjelleråsen 6-1 (2-0,2-0,2-1)             

Tindlundhallen, 65 tilskuere
1-0 (04.08) Fredrik Gjødalstuen (Patrick Martinsen)
2-0 (07.17) Arvid Wibring Lindqvist (Thobias Hjorth)
3-0 (20.30) Sander Fauskanger (Wibring Lindqvist)
4-0 (26.32) Lars Erik Torp (Gjødalstuen)

5-0 (44.08) Kristoffer Bakke (Wibring Lindqvist)
5-1 (44.44) Mikael Broms (Olav Falkeid)
U2 (54.01) Wibring Lindqvist (obstruksjon)
6-1 (57.14) Torp (ua) spill 5 mot 6
Skudd: 32-11 (14-4,13-5,5-2)
Dommere: Johansen/Monge

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.