Målfest da Sandnes slo Akerselva

IMG 9125
(Alle foto: Børge Andreassen)

Sandnes fikk en god start på årets sesong, med seier og full pott mot Akerselva på hjemmebane, i det som utviklet seg til en målfest. 

 

Sandnes åpnet kampen mot Akerselva best og den svenske stjernen Jesper Engström kunne gi hjemmelaget ledelsen. Gleden ble kortvarlig for Erlend Bjerknes utlignet etter fire minutter. Vestlendingene tok over showet og med 4-2 ledelse etter den første perioden så det lyst ut.

IMG 9138
Victor Schedin fikk en god start på sin karriere i Sandnes, og noterte seg for fem poeng (2+3) i debuten i norsk eliteserie.


Den andre perioden fortsatte i samme gaten. Hjemmelaget hadde fått fart på sakene og nysigneringene Tuomo Manninen og Victor Schedin noterte seg for sine første scoringer for klubben. 8-4 ledelsen etter to perioder gjorde at de 36 fremmøtte i Hanahallen begynte å vitre tre poeng. 


IMG 9058
Jesper Engström hvorfor han er av eliteseriens største profiler mot Akerselva. Svensken hadde seks poeng (4+2) i kampen og ble også kåret til banens beste. 

Sandnes scoret to ganger i starten av den tredje perioden, men så våknet gjestene og krøp stadig nærmere i målprotokollen, med bland annet to scoringer fra debutanten Gustav Karlsson som man hentet fra Gjelleråsen i sommer. Med to minutter igjen sto det 11-9(!) på resultattavlen, men nærmere kom ikke gjestene fra Oslo og Schedin kunne slå den siste spikeren i kisten med sekunder igjen på klokken. 12-9 og tre poeng til vestlendingene etter en god kamp mot Akerselva. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.