– Kommer å bli en av våre beste spillere

KH 5687
Lars Erik Torp og Greåker har ikke hatt for vane å tape innebandykamper de seneste sesongene, og får tåle å være forhåndsfavoritter også i årets sesong. Greåker-veteranen er imponert av flere av sommerens nysigneringer.


Greåker vant eliteserien sist sesong og var på marsjfart mot et NM-gull før sesongen på abrupt vis ble avlyst. Sommeren ble deretter ikke noe mindre spesiell. 

– Ja, det var en veldig spesiell avslutning på sesongen, men det var nok helt en riktig avgjørelse. Det var veldig mye usikkerhet knyttet til oppkjøringen, og det har kanskje blitt litt mindre trening med ball, men mer fys og løping for vår del, sier Torp til Innebandyavisen.


LES OGSÅ: – Vi må bli bedre defensivt!


Greåker har fått trent bra i sommer selv med en korona-pandemi lurende i buskene. 

– Treningene har etter forholdene gått veldig bra. Vi har hatt mindre tilgang til halltid og har derfor trent mer ute og på treningssenter. Vi har ligget på fire til fem felles økter gjennom hele sommeren, men hadde et opphold på to uker som var fellesferie for laget.

KH 7789
Greåker er en av de store favorittene til gull både i eliteserien og i NM neste vår, en av utfordrerne er Tunet, i høstens treningskamper vant lagene hver sitt oppgjør.  


Tre store profiler har forlatt klubben, men Greåker har hentet inn flere store navn i sommer. 

– Ja, det har blitt en del utskiftninger, og vi har ingen svensker på kvoten lenger. Alle de nye har sett veldig bra ut på trening, men må si jeg er spesielt imponert over Sebastian Holmen og Fredrik Gjødalstuen. Fredrik tror jeg kommer til å være en av våre beste spillere i år, og årene fremover.


LES OGSÅ: – Har vært en fin utvikling

Han har stor tro på at Greåker skal kjempe helt i toppen også kommende sesong, og tror på ingen måte at laget er noe dårligere enn de seneste sesongene. 

– Tror vi kan forvente mye av det samme som tidligere år. Jeg håper vi skal være på samme nivå, om ikke enda et hakk opp.

KH 3538
Lars Erik Torp bidrar fortsatt med poeng på banen for Greåker, og er ikke minst en viktig bidragsyter ved siden av banen i storklubben.


34-åringen noterer seg kanskje ikke like flittig i målprotokollen lengre, men det ble 37 poeng (15+22) på 21 kamper siste sesong, og tre poeng (1+2) på like mange kamper i sluttspillet, og med det er han fortsatt en viktig bidragsyter i moderklubben, både på og utenfor banen.

– Jeg er jo blitt en gammel gubbe nå, men jeg føler kroppen er fin og jeg henger fortsatt godt med unggutta. Jeg håper å bidra med å videreføre Greåker-kulturen, og forhåpentligvis med noen poeng på banen.

LES OGSÅ:

Da gjenstår bare spørsmålet om det blir seier direkte når Greåker serieåpner mot Gjelleråsen på søndag.

– Det håper jeg, sier han med et lurt smil. 


Greåker
Forrige sesong: 1. plass (22-20-1-0-1 (207-73) - 62 poeng)

Hovedtrener: Kenneth Skistad

Spillere inn: Gentrit Haziri (Fredrikstad - lån), Jonas Bøckmann (Fredrikstad), Fredrik Gjødalstuen (Sarpsborg), Sebastian Holmen (Sarpsborg), Jørgen Nordahl (Sarpsborg), Ådne Øvereng (Sarpsborg), Patrick Martinsen (Vålerenga)

Spillere ut: Joel Ingesson (Mullsjö, Sverige), William Larsson (Solfjäderstaden, Sverige), Anders Sahlin (Sarpsborg - lån), Theodor Larsen (Sarpsborg), Martin Lilleby (Sveiva - lån), Emil Glenge (Sarpsborg), Martin Rogne (St. Croix), Stian Søndreli (Sarpsborg), Mathias Haglund (Fredrikstad)

Treningskamper: (B) Tunet 4-6, (B) Gjelleråsen 11-4, (H) Tunet 7-4, (H) Slevik 6-4

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.