Vålerenga mister landslagsspiller

KRH 8315
Landslagsspiller Patrick Martinsen forlater Vålerenga som rykket ned fra eliteserien etter en sesong, og er klar for toppklubben Greåker. 

 

Patrick Martinsen har spilt to VM-turneringer for Norge og står bokført med 41 landskamper med flagget på brystet. Etter å spilt for Sveiva i en årrekke valgte Martinsen å signere for nyopprykkede Vålerenga sist sesong, men klarte ikke å holde hovedstadsklubben oppe i eliteserien. 26-åringen noterte seg for 38 poeng (20+18) og var lagets beste poengplukker en litt mer offensiv rolle enn han sannsynligvis vil få i sin nye klubb Greåker.

LES OGSÅ: Backtalent klar for byrivalen


Greåker som vant seriegull og avanserte til semifinale før seriespillet ble stoppet grunnet situasjonen rundt Covid19-viruset, har vært aktive på spillermarkedet i sommer og hentet flere landslagsaktuelle spillere. Martinsen var et hett navn på markedet etter Vålerengas nedrykk men det var østfoldingene som fikk signaturen til slutt. 

I Greåker vil dog Martin Lilleby være savnet kommende sesong. Lilleby er utleid til Sveiva, med opsjon på flere år grunnet studier i hovedstaden. Den landslagsmeriterte senteren har nylig skrevet under en treårsavtale med Greåker. 

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.