Kämpe klar for SSL-klubb

KH 0738
Philip Kämpe er klar for SSL-klubben Helsingborg. Nor 92s supertalent skal dog spille i norsk eliteserie kommende sesong på utlån.


Nor 92s supertalent Philip Kämpe var på hospitering hos SSL-klubben Helsingborg forrige sommer og spilte tre kamper for det svenske laget. 18-åringen var poengbest for Nor 92 med 30 poeng (11+19) på 21 kamper i eliteserien og med seks scoringer på tre kamper i sluttspillet.

Nå er det klart at Kämpe blir Helsingborgspiller, og han har skrevet et treårskontrakt med den skånske klubben, som kommer å låne vingen ut til en norsk klubb i eliteserien. Sportsjef og hovedtrener Niklas Pålsson som har trent både Slevik og Tunet tidligere er godt fornøyd med å funnet et stort talent i den norske ligaen. 

– Vi er utrolig glade for å lykkes signere Philip allerede nå. Jeg traff han første gang forrige sommer på et innebandyleir i Oslo, og inviterte han øyeblikkelig ned til oss. Han trente med oss senere på sommeren og spilte også tre treningskamper, der han virkelig gjorde bra fra seg. Vi har valgt å sikre oss hans signatur allerede nå, selv om han har et år igjen på skolen, for å sikre at han kommer til oss da han er ferdig der. Vi kommer låne han ut til en passende klubb i eliteserien kommende sesong, sier Pålsson i en pressemelding. 

KRH 2218
Philip Kämpe var Nor92s beste poengplukker sist sesong, både i eliteserien og i sluttspillet. 


Kämpe er selvfølgelig fornøyd med å få en sjanse til å spille i verdens beste liga. 

– Det er en drøm som går i oppfyllelse, noe jeg har jobbet for hele livet. Spill i SSL er noe annet enn å spille i den norske ligaen. Jag har jo som sagt vært og prøvespilt, og vært nede i Helsingborg en rekke ganger. Det er en herlig klubb, med herlige gutter på laget, som har tatt meg veldigt godt imot. Jeg tror jeg kommer å utvikle meg mye på de åren som kommer med Helsingborg, og det skal bli kjempemoro, sier Kämpe. 

Tidligere har Fredrik Gjødalstuen og Tommy Midtsveen prøvd seg i SSL for Helsingborg.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.