– Har savnet innebandyen

IMG 2425
Gjelleråsens hardtskytende back Björn Lundgren tok en pause fra innebandy sist sesong, men nå er svensken tilbake på banen, denne gang som Tunet-spiller.


Han signerte kontrakten for Tunet i forbindelse med den tredje kvartfinalen i NM, og etter et års pause fra innebandy er Björn Lundgren tilbake på innebandybanen, noe han er glad for.
– Det skal bli utrolig morsomt å spille innebandy igjen. Jeg har savnet alt med innebandyen og er mer gira enn tidligere, sier Lundgren til Innebandyavisen.

7O8A2615
Svenske Björn Lundgren har hatt en sesongs pause fra innebandy, men nå er den tidligere Gjelleråsen-spilleren tilbake, som en av Tunets nysigneringer.


Lundgren ble Gjelleråsens nest beste poengplukker fra backplass i 18/19-sesongen med 30 poeng (6+24) på 22 kamper. Svensken har spilt to sesonger i SSL med Helsingborg, og har erfaring fra allsvenskt spill med Malmö og Landskrona. Nå blir det overgang fra Gjelleråsen til en av rivalene.

– Det er spesielt etter seks år med Gjelleråsen, men jeg følte at jeg ville teste noe nytt, og da var Tunet et selvfølgelig valg. Det er en utrolig proff klubb, med et mål som jeg vil være med å bidra til.


32-åringen har stor tro på at Tunet blir et vanskelig lag å møte kommende sesong. 

– Tunet kommer å være seriens best trente lag. Et slitsomt lag å møte med fysikk, disiplin og fart. Det kommer å være rutinerte spillere sammen med unge spillere, som allerede har vist utrolig høyt nivå.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.