– Følte det var riktig for meg

 

KH 7552
Landslagsspiller Patrick Hjemgård forlater Sarpsborg, og er klar for en av klubbens lokalrivaler.


Sarpsborgs kaptein Patrick Hjemgård forlater klubben og skifter beite. Han gjorde 31 poeng (20+11) på 22 kamper i eliteserien, og syv scoringer på tre sluttspillkamper for Sarpsborg sist sesong, og har nå skrevet under for Slevik.
– Jeg valgte Slevik fordi jeg har troen på att dem skal være med å kjempe i toppen, det virker som en bra klubb å spille i, samtidig som jeg blir gjenforent med mine gamle trenere, sier Hjemgård til Innebandyavisen.

KH 2305
Patrick Hjemgård har banket inn 160 mål for Sarpsborg i løpet av seks sesonger, men nå skal 31-åringen forsterke Sleviks offensiv fremover. 


Landslagsspilleren var ønsket i andre klubber, men valget falt til slutt på Slevik. 

– Ja, det var også aktuelt med andre klubber, samtidig som det også var aktuelt å bli i Sharks. 


Han har spilt seks sesonger i klubben etter overgangen fra Greåker, og vært lagets kaptein de seneste sesongene. Det er med andre ord ikke bare enkelt å bytte beite til en av klubbens rivaler. 

– Det blir veldig rart og trist for meg å forlate Sharks. Det er en bra klubb som har gjort veldig mye for meg, men jeg følte det var riktig for meg å forlate nå.

KH 7538
Lasse Schie som har spilt 222 kamper for Sarpsborg siden debuten for ti år siden er også klar for Slevik.


Lasse Schie som spilt ti sesonger for Sarpsborg, og var den aktive spilleren med fleste kamper for klubben har også skiftet klubbadresse til Slevik. 26-åringen får foruten Hjemgård selskap av Christian Pedersen og Tobias Brevik som også blir å finne i Slevik-drakt fremover. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.