Verver latvisk stjernekeeper

RUB VAL 45
(Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv)

Harstad har forsterket laget med en svært talentfull burvokter fra Rubene, som har vært en av Latvias beste målvakter de seneste sesongene.

Harstad endte på tiendeplass sist sesong, og berget med det plassen i eliteserien. Med 261 baklengs var klubben fra nord de dog laget som slapp inn desidert flest mål. Det har man tenkt å gjøre noe med og på plass i målet fra høsten er latviske Roberts Trepšs, som står bokført med en landskamp så langt i karrieren. 

23-åringen har gjort sine saker bra i Rubene, og har vært en av den latviske ligaens aller beste målvakter de seneste sesongene, og det er liten tvil om at Harstad får en solid forsterkning bakerst. 

Harstad hadde lenge en meget solid keeper i finnen Jani Pyykkö som ga seg for noen sesonger siden, med Trepšs på plass i troppen er sportslig leder Nico Christensen godt fornøyd. 

– Vi har tidligere hentet spillerer som Atis Stepans, Toms Kirmuzs og Ritvars Berzins fra Rubene med stor suksess. Vi er glade for at Trepšs velger å fortsette karrieren sin i Harstad, og gleder oss til å se ham i aksjon på parketten i Harstadhallen til høsten, sier han til lokalavisen Harstad Tidene.

Fra før er det klart at Toms Kirmuzs blir i nord og at veteranen Rune Johansen fortsetter i klubben, Tuomo Manninen har dog valgt å signere for elitekollega Sandnes.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.