Hentet trio fra naboklubben

pjimage 2
Greåker hentet ikke mindre enn tre landslagsmeriterte spillere fra naboen Sarpsborg sist uke, bland annet sarpingenes poengkonge Fredrik Gjødalstuen.


20-åringen Fredrik Gjødalstuen med meritter fra både A-landslag og SSL er klar for erkerivalen Greåker. Vingen som var poengbest hos haiene med 56 poeng (34+22) på 22 kamper i eliteserien, og som også hadde syv poeng (3+4) på tre sluttspillskamper har fem landskamper for Norge, der det blitt en scoring.

I tillegg til Gjødalstuen er også Jørgen Nordahl og Ådne Øvereng klare for Greåker. Begge spillerne har U19-landskamper for Norge, og sistnevnte som kom fra nettopp Greåker i 2017 har allerede vunnet europacupen, tre NM-sølv og NM-gull i G19-klassen for klubben. I likhet med sin storbror Anders har 22-åringen vært skadeplaget og fikk bare spilt seks kamper forrige sesong, der de ble fem poeng (4+1). Øvereng blir nok ikke å se på banen før rundt juletider, etter at han pådro seg en korsbåndskade sist sesong. 

KH 1270
Fredrik Gjødalstuen blir kommende sesong å finne i Greåker, den landslagsmeriterte vingen var poengbest i Sarpsborg sist sesong med 56 poeng (34+22) i eliteserien. 


Nordahl gjorde tre poeng i sluttspillet (0+3) på like mange kamper, og i eliteserien ble det 27 poeng (8+19) på 22 kamper. Den høyreiste backen har tilgode å debutere på A-landslaget, men har vært med i landslagsdiskusjonen lenge, og 20-åringen gjorde en av sine bedre sesonger sist sesong.

Tre spennende signeringer for Greåker, som bland annet har mistet de svenske stjernene William Larsson og Joel Ingesson etter sist sesong.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.