Henter svensk måltjuv

KH 8052
Sandnes henter svensk poengplukker fra 1.divisjon, og forlenger med svensk nøkkelspiller. 

Victor Schedin ble før helgen klar for Sandnes. Den svenske vingen har vært aktuell for vestlendingene tidligere. Svensken gjorde 19 poeng (10+9) på 12 kamper i 1.divisjon for Täby sist sesong.
– Med sin ekstreme fart og sitt gode skudd samt overblikk så er dette en spiller som vi er sikker på kommer til å bli en ny attraksjon i Hanahallen kommende sesong, skriver de på sosiale medier.

Det er også klart at svenske backen Jacob Öberg blir en sesong til på Vestlandet, en viktig signering for Sandnes.


Se dette innlegget på Instagram

Ny spiller klar for Sandnes ibk, spiller på bildet med nr 24 Victor Schedin er klar for spill for Sandnes ibk. Victor kommer fra Täby i Sverige og har i flere sesonger bøttet inn med mål både i svensk 1 div og allsvenskan. I år gjorde Victor 19 poeng på 12 kamper for Täby som rykket opp til Allsvenskan i Sverige så dette er en spiller som vet hvor målet står og også en spiller som er god til å sette opp sine lagkamerater. Med sin ekstreme fart og sitt gode skudd samt overblikk så er dette en spiller som vi er sikker på kommer til å bli en ny attraksjon i Hanahallen kommende sesong. Victor ble også forsøkt hentet til Sandnes for 1 år siden, men da passet ikke ting så bra. Men da muligheten åpnet seg foran kommande sesong så har han valgt å prøve lykke over grensen hos Sandnes ibk. Han vil være på plass i byen fra 1 august noe vi alle ser frem imot. Kommende sesongs tropp begynner virkelig å ta form, de aller fleste spillere fra inneværende sesong blir også med kommende sesong og sammen med noen nye fjes så begynner dette å se veldig lovende ut. Det er nok ikke siste signeringen Sandnes ibk gjør og det går allerede rykter om en annen spiller som vil bli presentert allerede kommende uke. @sandnesposten @aftenbladet @innebandyavisen

Et innlegg delt av Sandnes IBK (@sandnesibk)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.