Inn i trenerteamet

KH 6511
Axel Wallin har forlenget kontrakten med Nor 92 og går også inn i trenerteamet kommende sesong. 

Det ble en kort sejour for Axel Wallin i 1.divisjonslaget Asker. Ni kamper inn i sesongen returnerte den hardtskytende svensken til Nor 92, der det ble en syvendeplass i eliteserien og tre spennende kvartfinaler mot gamleklubben Tunet. Det ble ti poeng (4+6) på syv kamper i eliteserien og også en assist på tre sluttspillskamper sist sesong. 


Wallin startet sin norske karriere i Akerselva, før det ble spill med Tunet, Nor 92, Asker og så en retur til Mjøndalen. Han går nå inn i sin tiende sesong i norsk innebandy.

KRH 1128
Axel Wallin har vært en poenggarantist i norsk innebandy i nesten ti år.


Den nå 33 år gamle svensken skal kommende sesong både spille og bidra som assistent til lagets hovedtrener Jørgen Becher.
– Det er en rolle som passer meg veldig bra! Når jeg fortsatt spiller så er det vanskelig og ha mer ansvar en assistent syns jeg. Jeg føler at jag kan bidra med det taktiske og kartlegging av våre motstandere. Veiledning til dem yngre spillene syns jag er veldig viktig da det ikke alltid er så lett før dem at komme seg inn i ett A-lag, sier han i en pressemelding.

Han er nå i gang med opptreningen før kommende sesong, der det fortsatt er mange usikkerhetsmoment i forbindelse med situasjonen rundt korona-viruset.
 Det er en veldig rar situasjon vi er inne i nå, og veldig vanskelig å si hvordan dette kommer til og bli. Kan fort bli en seinere start på sesongen og kanskje litt spill uten publikum. At spille uten publikum syns jag er helt krise. Kampen i Mjøndalshallen nå mot Tunet var helt fantastisk når det nesten var helt fullt i hallen å veldig bra stemning! Så det er noe jag håper vi ikke går glipp av neste sesong!

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.