Sarpsborg best i lokaloppgjøret

KH 7607
Fredrikstad måtte skuffet innse at det ble null poeng i lokaloppgjøret mot Sarpsborg i ettermiddag. 


Spillet bølger frem og tilbake de første fem minuttene, og det er til tider litt kaotisk. Litt mye vilje og litt mindre kvalitetet over det lagene får til. Hjemmelaget Sarpsborg tar ledelsen i det sjette minuttet da Samuel Magnusson hamrer inn balle til 1-0, og da Mario Berntsen øker ledelsen to minutter senere tar gjestene Fredrikstad timeout. Det ser ut å gi effekt for Robert Karlsson Lidberg reduserer til 2-1 halvminuttet etter. Så slurver gjestene og Emil Skog får en enkel oppgave å sende Sarpsborg opp i 3-1. Begge lag skaper litt sjanser, men Sarpsborg har et spillemessig overtak nå. Da kamper bikker et kvarter kommer også 4-1, signert Jørgen Nordahl. Fredrikstad er ikke fornøyde med sin første periode og det er grinete gjester som går i garderoben.  


KH 7636
To scoringer av Fredrik Gjødalstuen i den tredje perioden sikret Sarpsborg sesongens andre seier over Fredrikstad. 

Fredrikstad prøver febrilt å komme ajour i målprotokollen, men Sarpsborg har ganske god kontroll på kampen i starten av den andre perioden. Det blir mest nesten for gjestene, og selv om det til tider er bølgende spill er det sjansefattig de første ti minuttene. Fredrikstad ligger og venter på kontringer, og Sarpsborg ser ut å trives å ha kontroll på ballen for det meste. Med under fire minutter av perioden igjen stikker Daniel Svendsen ut på et raid, og river seg fri fra bevåkningen og alene med keeperen er han iskald og setter 4-2. Sarpsborg blir med en gang litt nervøse, og slurver i egen sone. Med fem(!) sekunder igjen utnytter Fredrikstad det da Svendsen finner Karlsson Lidberg som krangler ballen i mål fra død vinkel og gir hjemmelaget en real kalddusj rett før pause. 


KH 7569<

Det skal være temperatur i lokaloppgjør og her koker det litt over for Fredrikstads Carl Schulz og Sarpsborgs Samuel Magnusson.

Det er nerve i starten av den tredje perioden. Noen sjanser er det og temperaturen begynner stadig å øke. Sarpsborg har noen gode muligheter halvveis i perioden, og det er ikke helt ufortjent da Fredrik Gjødalstuen scorer i det 12. minutt på et frislag. Det blir litt grinete nå, og det smeller godt i flere dueller. Vondt blir verre for gjestene da Gjødalstuen setter 6-3 med fem minutter igjen. Gjestene tar ut målvakten i et siste desperat forsøk på å skape liv i kampen, men det blir tannløst og Sarpsborg ser til at de tre poengene blir igjen i Skjeberghallen.

Greåker hadde god kontroll
Serieleder Greåker hadde få problemer mot sluttspilljagende Akerselva. De tok kommandoen tidlig i oppgjøret og ledet 8-0 før det kom tre replikker. Greåker kunne til slutt vinne 10-3 befestet sin serieledelse. KAMPFAKTA

Sarpsborg-Fredrikstad (4-1,0-2,2-0)

Skjeberghallen, 145 tilskuere

1-0 (05.45) Samuel Magnusson (Emil Skog)
2-0 (08.26) Mario Berntsen (Tobias Brevik)
2-1 (09.08) Robert Karlsson Lidberg (Daniel Svendsen)
3-1 (10.53) Skog (ua)
4-1 (15.03) Jørgen Nordahl (Fredrik Gjødalstuen)
U2 (18.42) Sjur Ulrik Strand (holding)

4-2 (36.24) Svendsen (Carl Schulz)
4-3 (39.55) Karlsson Lidberg (Svendsen)

5-3 (51.37) Gjødalstuen (Lasse Schie)
6-3 (54.59) Gjødalstuen (Lasse Schie)

Skudd: 20-21 (8-8,3-7,9-6)
Dommere: Kristoffersen/Olsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.