Storseier mot nykommerne

KRH 0478
Tunet vant stort i dagens oppgjør i eliteserien for menn, da de på bortebane slo seriejumbo Vålerenga.


Vålerenga må ha poeng snart for å komme seg over direkte nedrykksplassen og bytte med Harstad som de skal møte borte. Men med Tunet på andre side i dag er det nok ikke mange som tror at dette er dagen for poeng. Men kampen skal spilles, så vi får se.

LES OGSÅ: Målfest i Kringsjåhallen

Det blir omtrent som forventet. Tunet gjør som vanlig og kjører hardt fra start. De tar ledelsen etter et minutt ved Ole Martin Skau Jansson. Deretter kommer det to kjappe mål til før de blir for hissige i angrep og Vålerengas Viktor Lindblom kontrer inn 1-3 i det åttende minutt. Derfra og ut er det Tunet som eier ballen og målene renner inn ganske så jevnt. Mulig de tar tidlig pause, for helt på slutten reduserer Vålerenga to ganger, først Johan Sjökvist og med ni sekunder igjen setter Herman Bjørndal Riis inn 3-8 som blir pauseresultatet. Tunets Teemu Kantanen har tegnet seg for tre scoringer allerede.

KRH 0619
Tøft for nykommerne Vålerenga mot toppklubben Tunet i dagens oppgjør i eliteserien for menn. 


Tunet fyrer av andre periode og øker allerede føre det er spilt et minutt, 3-9 av Ole Mossin Olesen, og ikke lenge etter blir det 3-10 av Erling Vestby. Så får gjestene overtall men dette rir Vålerenga av. Det ble bare en kort utsettelse, 3-11 kommer fra Erik Viggo Nielsen de Santana. Vålerenga kjemper på og får straffe som Bjørndal Riis setter i mål med største enkelthet til 4-12. Tunet kjører fremdeles hardt og Skau Jansson fastsetter pauseresultatet til 4-13.


KRH 0438
Tunets Ole Mossin Olesen gjorde åtte poeng (3+5) i dagens oppgjør mot Vålerenga, og tok tilbake ledelsen i poengligaen. 

Tunet tar beslag i ballen den siste perioden, men mål lar vente på seg. det kommer etter noen lekre dragninger av Frederik Nilsen og serverer Kantanen som enkelt setter inn 4-15. Nå er det viktig for Tunet å sette opp unggutten Fredrik Moen Frafjord som på andre sjanse scorer sitt første mål i eliteserien og det står 4-15. Kampen er avgjort for lenge siden og det er bare et spørsmål om hvor mye det blir. Vålerenga kjemper på allikevel men selv i overtall klarer de ikke å hindre at Tunet scorer. Ikke bare en men to ganger. Kampens siste mål, 4-18 settes av Vestby. Tunet tilbake på andreplassen på tabellen med tre nye poeng. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.