Målfest i Kringsjåhallen

KRH 0112
Det er ikke sjeldent det scores mye mål i Kringsjåhallen, og dagens kamp mellom sluttspilljagende Akerselva og seriefemmer Sarpsborg var intet unntak.

 

Viktige poeng skal fordeles i Kringsjåhallen i dag når Akerselva har Sarpsborg som motstander. For Sarpsborg spiller det nok ikke så stor rolle, men Akerselva vil med tre poeng ta tilbake siste sluttspillplass.

LES OGSÅ: Full pott for topplagene

Akerselva er i det gavmilde hjørnet i starten og gir Sarpsborg flere muligheter. Det varer heller ikke lenge før gjestene tar ledelsen 0-1 når Mario Berntsen er våken på en retur. Akerselva svarer raskt med en kontring og Albin Holmberg avslutter til 1-1. Det er ikke all verden av et spill vi er vitne til, masser av overganger og mye slurv og unødig risikospill. Så får Akerselva en mulighet i overtall men det blir Sarpsborg som scorer, Emil Skog 1-2. Kort glede, bare sekunder tar det før Erlend Bjerknes klinker inn 2-2. Sarpsborg gir tilbake gavepakkene de mottok tidligere og Akerselva takker med å ta ledelsen 3-2. Nå er det Sarpsborg som svarer raskt, Christoffer Gjødalstuen utlikner til 3-3 og med halvminuttet igjen tar de tilbake ledelsen 3-4 ved Samuel Magnusson. Mer blir det ikke og det er pause.

KRH 0125
Sarpsborgs Emil Skog hadde et finger med i det meste i dagens kamp mot Akerselva. Svensken noterte seg for syv poeng (1+6) og var sterkt delaktig i at sarpingene tok tre poeng på bortebane.

Tidlig scoring av Sarpsborg når brødrene Gjødalstuen kombinerer. Christoffer setter 3-5. Akerselva går på og med et hardt direkte volleyskudd reduserer Bjerknes til 4-5. Kampen er betraktelig bedre nå, både taklinger og fart har tatt seg kraftig opp. Hjemmelagets keeper Einar Helgerud er uheldig på et skudd fra Tobias Holm Gabler og det er 4-6. Sarpsborg setter press på Akerselva nå og Lasse Schie får to sjanser, først stolpe stolpe ut, så har Bjerknes en i stolpen på den andre siden, så er det Schie som øker til 4-7. Bortelaget kjører på og 4-8 kommer fra Sebastian Holm og nå blir det mye rart her. Først får Akerselva utvisning for protest, som fortsetter og da er det hovedtrener Paolo Caroprese som må trekke seg tilbake til tribunen. I overtallperioden blir det to mål av Sarpsborg og leder nå 4-10. Akerselva har fullt lag igjen og går i angrep, får straffe men Sander Owren misser med sin zorro. Hjemmelaget reduserer allikevel to ganger før pause og er med i kampen igjen. Tavla viser 6-10 når lagene går av banen.


KRH 0251
Landslagsving Erlend Bjerknes scoret seks(!) ganger mot Sarpsborg, men Akerselva klarte allikevel ikke å ta poeng i dagens oppgjør.


Siste periode er i gang og igjen blir det tidlig scoring til Sarpsborg, 6-11. Akerselva kontrer og igjen får de straffe, ny bom. Igjen smeller det ordentlig i duellene, litt mye som blir til fem minutters overtall til gjestene. Det blir igjen kostbart, Fredrik Gjødalstuen scorer to raske, det siste assistert av lillebror. De leder nå 6-13 og det blir en lang vei for Akerselva å komme tilbake etter dette. Men de gir ikke opp, ny kontring og Bjerknes setter sitt fjerde for dagen og det er 7-13. Det varer ikke lenge før han også setter sitt femte mål. Spillet bølger videre og vi flytter til det gjenstår fire minutter, da er han der igjen Bjerknes og etter en fin frispilling setter han enkelt 9-14 og seks scoringer. Så lenge Sarpsborg også klarer å finne nettmaskene hjelper det ikke så mye. Det blir Særpingene som kan feire for tre nye poeng selv om Akerselva reduserer en gang til, sluttresultatet blir hele 10-15. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.