Jevnt i sluttspillkampen

KH 6251
Det ble jevnt og spennende da sluttspilljagende Fredrikstad og Nor 92 barket sammen i Rolvsøyhallen onsdag kveld. 

 

Begge lag har sine muligheter de fem første minuttene, i en periode der begge lag jobber hardt for å skape sjanser og vinne dueller. Gjestene er best den første halvdelen, men det er allikevel hjemmelaget som noterer seg på scoringslista etter flipperspill i Nor 92s boks der en av gjestene er den sist på ballen. Lagene har gode muligheter å score etter scoringen, men hjemmelaget er langt bedre med nå og skaper en god del. Flere scoringer blir det ikke i den første perioden og lagene tusler i garderoben. 


KH 6338
Landslagsback Samuel Hellström tilbake i eliteserien igjen etter å ha vært med å ført Norge til VM forrige uke. 


Det er et massivt press fra gjestene Nor 92 i starten av den andre perioden, og etter syv minutter kommer utligningen. Jonas Strand skyter fra distanse, og via en motspiller leter seg ballen i mål. Nor 92 styrer mye av spillet nå, og hjemmelaget får prøve å ta overgangene da de byr seg. Det gjør det etter kvarteret da Stian Setterberg med et lavt skudd kan gi Fredrikstad ledelsen igjen. Nor 92 får sjansen i overtall på tampen, og da skaper begge lag flere store muligheter, men lagene tusler inn i garderoben med 2-1 ledelse til Fredrikstad. 

KH 6511
Axel Wallin er tilbake for Nor 92 etter en sejour i 1.divisjon med Asker. Svensken hadde ikke siktet innstilt i dagens kamp men var hele tiden en trussel for gjestene. 


Det er mest Nor 92 i starten av den tredje perioden, men begge lag skaper farligheter. Det drøyer dog til det er halvspilt før det blir mål, og det av den penere sorten. Nor 92 kombinerer fint og Erik Thingnes finner til slutt Philip Kämpe ledig på borte stang, 2-2. Det er nervøst nå, begge lag kriger, og det er lite sjanser. Det blir noen mot slutten av perioden, men det ender uavgjort og må avgjøres på straffer. Der er det hjemmelaget som er best og de scorer på tre, samtidig som gjestene kun scorer på et av sine fire forsøk. To viktige poeng for Fredristad i jakten på sluttspillplass og et til Nor 92. 


Fredrikstad-Nor 92 3-2 (1-0,1-1,0-1,1-0) *etter straffeslag
Rolvsøyhallen, 86 tilskuere

1-0 (13.28) selvmål 

1-1 (27.04) Jonas Strand (Didrik Grøstad)
2-1 (35.51) Stian Setterberg (Aksel Jæger)
U2 (37.26) Robert Lidberg Karlsson (gjentatte forseelser)

2-2 (49.56) Philip Kämpe (Erik Thingnes)

Skudd: 14-24 (5-9,6-10,3-5)
Dommere: Eliassen/Sørensen

Straffeslag: 
Daniel Svendsen, miss
Axel Wallin, miss

Samuel Hellström, mål
Philip Kämpe, mål
Anders Mathisen Pedersen, mål
Jørgen Becher, miss
Christopher Hemstad, mål

Antti Souraniemi, miss

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.