Slevik vant dagens toppoppgjør

KH 5788
Det ble underholdende og spennende da Slevik slo Tunet i dagens toppkamp i eliteserien for menn. 

 

Det er litt kaotisk de første minuttene, og Slevik får kampens første muligheter og har også en ball i stolpen. Tunet styrer de neste minuttene og skaper et par halvfarligheter, men snart kommer scoringen. Fredrik Rognlien kaster inn ballen foran kassen og Sleviks målvakt roter ballen i mål, 0-1 etter seks minutter. Det roer seg litt ned etter scoringen, selv om Slevik jakter på en utligning. Begge lag prøver å være nøyaktige da de har ball, og tar få sjanser. Hjemmelaget har noen gode muligheter, men ballen vill ikke inn i mål foreløpig. Med to minutter igjen av perioden får Tunet muligheten i overtall, der de skaper en del men Slevik holder unna og lagene går til pause med gjestene i ledelse. 


KH 6068
Det ble null poeng i målprotokollen og på kontoen for Tunets Ole Mossin Olesen i dagens kamp. Med to strake tap ser det vanskelig ut å vinne seriemesterskapet nå. 

Det er ikke mindre kaotisk de første fem minuttene av den andre perioden. Begge lag kriger hardt i alle dueller, og det gir en del hete situasjoner, og en del slurv. Tunet får overtall og skaper litt før det er Slevik som kan utligne med en mann mindre. William Andersson får tid å fyre av i slottet og er sikker som banken etter åtte minutter. Slevik har funnet flyten og tre minutter senere fyrer Joel Fallberg av og ballen leter seg inn bak gjestenes målvakt og kampen er snudd. Begge lag stresser hverandre til feil, og de er det mange av i midtperioden, men det blir underholdende og en herlig nerve. Tunet biter seg fast i Sleviks sone noen minutter senere og ballen finner frem til Ole Martin Skau Jansson, og måltjuven utligner. Minuttet etter serverer Teemu Kantanen på magisk vis Joachim Trandum Terjesen, unggutten får verdens enkleste jobb å sende Tunet i ledelsen. Slevik bruker to minutter på å komme ajour. Christoffer Nilsson er tilbake i Gressvikhallen og skuffer ikke hjemmepublikumet da han setter 3-3. Flere scoringer blir det ikke i midtperioden og lagene går i garderoben. 


KH 5930
Sleviks Joel Fallberg ble kåret til sitt lags beste spiller, og lå bak to scoringer (1+1) i dagens toppkamp. 

Slevik får en drømmeåpning på den tredje perioden, da Fallberg serverer Gustav Franzon som setter 4-3 for hjemmelaget etter tre minutter. Slevik tar over kampen mer og mer, og gjestene sliter med å sette ordentlig trykk på hjemmelaget. Da de i tillegg jakter på en utligning, blir det større rom for de farlige kontringene Slevik søker. Med åtte minutter igjen av kampen setter Tunet inn et høyere gir, men Slevik står i mot bra enn så lenge. Det ligger et mål i luften, og igjen er det hjemmelaget som scorer. Thomas Stræte overlister Oscar Agnarsson og ser til at det står 5-3 på tavlen. Tunet prøver og prøver, men får lite til nå, det blir gjerne en pasning for mye og litt lite direkte. Det gjenstår drøyt to minutter da Tunet tar timeout og lar Agnarsson bli igjen på benken. William Andersson bruker ikke mange sekundene før han setter 6-3 i tom kasse. Tunet gir seg ikke, men har rett og slett ikke dagen i dag. Slevik holder unna og gir erkerival Greåker en liten  håndrekning i jakten på seriegullet, men klatrer samtidig opp i ryggen på både Greåker og Tunet.

Slevik-Tunet 6-3 (0-1,3-2,3-0)
Gressvikhallen, 212 tilskuere
0-1 (06.18) selvmål
U2 (17.59) Thomas Stræte (slag)
U2 (23.29) Oliver Ruud (ulovlig dytt)
U2 (26.55) Robin Andersson (slag)
1-1 (27.51) William Andersson (ua) spill 4 mot 5
2-1 (30.40) Joel Fallberg (Andreas Eide)

2-2 (34.10) Ole Martin Skau Jansson (Erik Viggo Nielsen de Santana)

2-3 (35.02) Joachim Trandum Terjesen (Teemu Kantanen)
3-3 (37.06) Christoffer Nilsson (Stræte)
4-3 (43.05) Gustav Franzon (Fallberg)
5-3 (53.08) Stræte (Nilsson)
6-3 (57.59) Andersson (ua) spill 5 mot 6

Skudd: 22-21 (3-8,10-7,9-6)
Dommere: Eliassen/Sørensen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.