Sveiva slo Vålerenga

KRH 5945
Sveiva gjorde jobben da nykommerne Vålerenga kom på besøk i kveld i eliteserien for menn.  


Vi drar til Rommenhallen hvor Sveiva har Vålerenga på besøk. Hjemmelaget er soleklare favoritter i dette oppgjøret, men de er uten Sindre Bjerknes og Frikk Bruland så kanskje det er håp for gjestene allikevel.

LES OGSÅ: Treneren tok ansvar

Det er ikke mye å skrive om fra de første 13 minuttene, det er mest «gå» innebandy med noen få kvikke utbrudd fra begge lag. Det fysiske spillet mangler og skuddene er få. Så tar en av ungguttene tak, Lukas Haugen runder bak mål og hamrer ballen i mål til 1-0 Sveiva. Sveiva mister en nøkkelspiller til, Casper Sletten hjelpes ut med et overtråkk etter å ha fått en motstander på benet. Mer spennende ble det ikke og vi tar pause.


KRH 6098
Thanh Tran Minh ble kåret til Vålerengas beste i dagens oppgjør mot gamleklubben Sveiva. 


Bedre start på midtperioden, og Vålerenga angriper og får betalt med en straffe, men klarer ikke å overliste Andreas Falkeid. Da angriper Sveiva istedet og Felix Elfstrand via et ben til 2-0. Like etter får Sveiva frislag i slottet til gjestene og Brage Harby banker inn 3-0. Vålerenga kjemper på, snapper en dårlig pasning og Simon Enkvist reduserer til 3-1. Kortvarig glede når Sveiva øker til 4-1 i overtall like etter, Andreas Valbye fra kant. Falkeid redder et skudd og kaster til Oliver Sletten som driver opp og klistrer ballen ved lengste stolpe og det er 5-1. Bra periode med fart og mere trøkk i duellene.


KRH 6015
Oliver Sletten tok ansvar da storebror Casper måtte ut med skade. Tre mål fra yngste blad Sletten ble det mot Vålerenga i kveld. 

Sveiva øker tidlig til 6-1 etter en ny perle fra Oliver Sletten, og det blir tøft for gjestene nå. Verre blir det når yngste blad Sletten også setter 7-1 bare få minutter etter. Sveiva kontrollerer nå og Marcus Gustafsson viser at han og kan skyte, 8-1. Så får Vålerenga en mulighet i overtall men Valbye bryter og går rett opp og setter 9-1. det blir bare et spørsmål om hvor mye det skal bli etter at Gustavsson skyter til 10-1. Vålerenga mister ikke motet og Magnus Tviberg kontrer inn 10-2. Det bølger og til slutt får Vålerenga ny mulighet i overtall. Denne gangen får de scoringen, etter flere sjanser er det Mathias Sjökvist som vipper pent over Falkeid, 10-3. Vi stopper der, Sveiva tar tre nye poeng på en ikke altfor god dag. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.