Greåker opp i serieledelse

KRH 4744
Det ble akkurat så spennende og underholdende som man kunne ønsket seg på forhand da serieleder Tunet fikk besøk av Greåker i kveld, i en kamp der gjestene var best og vant. 

 

Det er tett og jevnt innledningsvis, det er høyt tempo og det kommer noen muligheter direkte. Tunet har initiativet men det er målløst halvveis i perioden. Tunet tar over litt mer utover perioden og skaper de beste mulighetene, og det er langt fra urettferdig da Mads Fossum Normann smeller ballen i mål i det 17. minutt. Hjemmelaget ser ut å ha god kontroll da gjestenes Kristoffer Bakke plutselig smeller ballen i nota på en retur. Helt på tampen har Lars Erik Torp og Greåker en kjempemulighet men skuddet går utenfor mål. 

KRH 4509
Eliteseriens toppscorer Ole Martin Skau Jansson signerte ny toårskontrakt med Tunet før dagens oppgjør, men gikk av banen uten å score for en gangs skyld. 


Tunet kommer ut i hundre, og får også sjansen tidlig i overtall, men uten at de skaper det helt store. Scorer gjør gjestene da de får sjansen i overtall fem minutter senere. Bakke hamrer ballen i mål fra sin yndlingsposisjon og sender gjestene i føringen. Vondt blir verre for hjemmelaget da William Larssons skudd leter seg inn bak Oscar Agnarsson halvminuttet etter. Det er underholdende for publlkum da det tider er bølgende spill i toppkampen. I det 17. minuttet kommer neste scoring. Michael Helgesen bryter et oppspill fra hjemmelaget og smeller ballen i nota. Greåker har iniativet i kampen nå og avslutter perioden med overtall, men uten at de klarer å omsette muligheten. 


KRH 4707
Greåkers Kristoffer Bakke scoret to ganger og la opp til en scoring for gjestene i dagens oppgjør mot Tunet. 


Greåker har overtall i halvminuttet i starten av den tredje perioden, men missbruker muligheten. Scoringen kommer litt senere, Joachim Trandum Terjesen gjør et fantastisk forarbeid og serverer Frederik Nilsen som banker ballen kontant i mål i det tredje minutt. Gleden blir kortvarig for fire minutter senere er Joel Ingesson frempå og sender Greåker opp i ny tomålsledelse. Greåker skaper mest da vi er halvveis i perioden, og hjemmelaget kommer bare på sporadiske visitter i offensiv sone. Det smeller godt i duellene og det er to lag som gir alt i hver eneste nærkamp. Med seks minutter igjen begynner Tunet å ta over kampen, og med fem minutter igjen smeller ballen i stolpen bak Markus Jelsnes, og Greåker slipper med skrekken. Tunet tar timeout med tre minutter igjen, men etter pausen er det Greåker som holder på ballen, og med to minutter igjen er det gjestene som scorer igjen. Sander Fauskanger får ballen foran mål og runder Agnarsson og 3-6 på tavlen i Høyenhallen. Tunet tar ut målvakten og prøver febrilt å blåse liv i kampen, men Greåker holder unna og smitter forbi på tabellen og opp i serieledelse. 

Tunet-Greåker 3-6 (1-1,1-3,1-2)
Høyenhallen, 224 tilskuere
1-0 (16.32) Mads Fossum Normann (ua)
1-1 (18.21) Kristoffer Bakke (Martin Isnes Kvisvik)
U2 (20.49) Andreas Grønli (slag)
U2 (26.42) Frederik Nilsen (slag)
1-2 (27.12) Bakke (Thobias Hjorth) spill 5 mot 4
1-3 (28.20) William Larsson (Joel Ingesson)

U2 (29.51) Martin Isnes Kvisvik (ulovlig dytt)
2-3 (29.58) Ole Mossin Olesen (Marius Pedersen) spill 5 mot 4
2-4 (36.27) Michael Helgesen (ua)
U2 (38.29) Joachim Trandum Terjesen (gjentatte forseelser)
3-4 (42.21) Nilsen (Trandum Terjesen)

3-5 (46.32) Ingesson (Cato Glenge)

3-6 (57.52) Sander Fauskanger (Bakke)
Skudd: 20-22 (7-8,6-9,7-5)

Dommere: Lindgren/Lindberg

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.