Storseier for Sveiva mot Harstad

KRH 4034
Sveiva hadde som ventet få problemer å slå Harstad, i en kamp der Sindre Bjerknes var sentral og lå bak ti av scoringene i 21-9 seieren.


Rommenhallen denne søndagen for min del, Sveiva tar imot Harstad. Dette må vel kalles topp mot bunnoppgjør og selv om Harstad sårt trenger poeng er det vel ikke i dag de klarer det? Sveiva er favoritter men mye rart har skjedd før.

LES OGSÅ: Fullstendig kollaps!

Sveiva bruker tre touch og 12 sekunder på å finne nettmaskene, Brage Harby gjør 1-0. Det er ikke allverdens tempo og det blir sjanser begge veier. Sveiva øker til 2-0 ved Casper Sletten. Harstad svarer, Linard Scegolevs banker inn 2-1. Det går rolig videre, Sveiva styrer og Harstad ligger og venter. Så smeller det i stolpen bak Harstads keeper og returen tar Christopher Valbye og det blir 3-1. Like etter er Casper Sletten der igjen og det er 4-1. Ungdomsrekka til Sveiva kommer innpå og leverer 5-1, Lukas Haugen scorer første elitemål. Harstad virker lite på men reduserer til 5-2 ved Tuomo Manninen etter rot bak hos hjemmelaget. De våknet visst nå, rett fra duell til 5-3, Mika Pekka Heikurainen. Sveiva setter opp tempoet og Casper Sletten avslutter perioden med hattrick til 6-3.

KRH 3930
Det ble fire scoringer og to assister fra Casper Sletten mot Harstad, og omvendt for Brage Harby, men det var Sindre Bjerknes som var kampens store spiller med ti poeng (6+4). 

Ingen nevneverdig økning i tempoet i starten på midtperioden. Sveiva kontrer inn 7-3 ved Sondre Mallaugstredet. Rett fra duellen kommer 8-3 og like etter det igjen også 9-3, begge av Sindre Bjerknes. Casper Sletten bryter og stormer oppover banen, finter og blir stanset ulovlig. Dermed har Sveiva 5 minutter overtall. Minuttet senere fyrer Marcus Gustafsson av og det er 10-3. Sveiva spiller rundt Harstad og 11-3 kommer fra Bjerknes på kant. Det blir en kostbar utvisning dette, 12-3 banker Harby inn fra distanse. Ungdommene er på og igjen leverer de, Jesper Pedersen med en zorro til 13-3. Sindre Bjerknes plukker opp en retur og vipper den pent inn til 14-3, det hele feires med en ørliten dans. 15-3 setter Sindre Palving Kristiansen. Med tre sekunder igjen av perioden setter Toms Niedre 15-4 og det blir pause.

KRH 4019
Harstad tapte begge helgens kamper og har nå syv strake tap i eliteserien.


6-3 og 9-1 i de to første periodene, vil målfesten fortsette? Nesten gå-innebandy nå og Sveiva er ukonsentrerte og roter mye. Det blir frislag til Harstad og Manninen finner lengste kryss til 15-5. nå svarer Sveiva med to raske scoringer, først Bjerknes og like etter Gustafsson til 17-5. så får Sveiva overtall igjen og det omsettes raskt til 18-5 av Casper Sletten. Flott pasning av Niedre til Roberts Levins som skyter direkte til 18-6. Tiden går ihvertfall og på en kontring setter Bjerknes 19-6. og så får vi mål nummer tyve for Sveiva, det setter yngstemann Sletten, Oliver. Samtidig tar Harstad tar timeout. Om det hjelper vites ikke men de får overtall. Sveiva blir akkurat fulltallige når Manninen setter 20-7. Harstad viser opp finspillet og 20-8 kommer fra Toms Kirmuzs. Det stopper visst ikke i dag, nytt mål av Harstad, igjen Kirmuzs til 20-9. Siste sekundene og jammen får vi enda ett mål Lukas Haugen gjør det alene og det 21-9. Da er det over og Sveiva feirer måteholdent for tre nye poeng etter storseier. Harstad ramler ned på kvalikkplass, med Vålerenga på plassen bak. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.