Jevnt og spennende i Lihallen

KRH 3737
Det ble svært spennende da Gjelleråsen fikk besøk av seriejumbo Sandnes i Lihallen i kveld.


Neste kamp er herrenes oppgjør Gjelleråsen mot Sandnes. Sandnes ligger sist men kan med seier komme seg over nedrykksstreken. Hjemmelaget innehar sjetteplassen med Nor 92 og Fredrikstad halsende rett bak. Får vi se to tente lag på jakt i dag?

LES OGSÅ: Fredrikstad slo Vålerenga

Det går i hundre fra start. Sandnes tester tidlig Philip Rudningen som består prøven, men som må hente ut en ball litt senere etter bra spill av Sandnes. 0-1 kommer fra Gustaf Rönnholm som også noe senere setter 0-2 i en tilsvarende situasjon. Gjelleråsen kommer seg inn i spillet også de setter keeperen på prøve. Brage Myrland får virkelig bruk for reaksjonevnen sin i gjestenes målbur. Gjelleråsen nærmer seg og har to stolpetreff. Perioden ender 0-2 til gjestene.

KRH 3661
Gustaf Rönnholm scoret to ganger i den første perioden og ga Sandnes en god start på dagens kamp. 

Gjelleråsen har en innleid svenske som ikke helt har fått vist seg frem ennå, Linus Andersson kanskje vi får se noe i denne perioden? Hjemmelaget jakter mål nå. Det går noen minutter så får Kjetil Bratland fulltreff i lengste vinkel og det er 1-2. det ga mersmak og utlikningen kommer raskt fra Daniel Johansen, 2-2. Gjelleråsen har initiativet og fortsetter å trykke på, men når de roter litt i angrep takker Sandnes men en lynrask kontring og Bjørn Even Stene sender gjestene foran igjen 2-3. det nærmer seg pause men først skal gjestene spille overtall, det går ikke bra og med 19 sekunder igjen må de og sette en ut i sekretariatet. Gjelleråsen spiller da i overtall og det varer ikke lenge før Gustav Karlsson skyter overraskende og det er like langt, 3-3. mer blir det ikke og lagene går i garderoben.


KRH 3888
Det ble en lite trivelig avslutning på dagens kamp, da Jesper Engström og Axel Wallgren røk i totene på hverandre og fikk marsjordre.

Hjemmelaget jager videre og det går litt tid. Kjetil Bratland lemper en ball mot Thomas Zaal som hopper over og Gjelleråsen er i ledelsen for første gang, 4-3. Sandnes går i angrep og får overtall, men bare i tredve sekunder, da er det spill fire mot fire. Det blir ikke mål denne gangen og vi fortsetter. Gjelleråsen presser og vil ha flere mål, det ender i et nytt overtall og nå blir det mål. Sandnes Per Olsson fyrer av fra distanse og det likt igjen, 4-4. det har blitt til en skikkelig krig dette og hjemmelaget gjør det best. Fem minutter gjenstår når Audun Hovin får lurt ballen inn ved den lengste stolpen og Gjelleråsen er tilbake i ledelsen 5-4. Sandnes får igjen et overtall med tre minutter igjen, tar timeout og ut med keeper men klarer ikke å komme til avslutning, Gjelleråsen bryter og Axel Wallgren setter 6-4 i tomt bur. Og nå blir det slagsmål og et sant rot. Det ender med  en kampstraff til hvert lag med 17 sekunder igjen. Det ender 6-4 til Gjelleråsen som virkelig måtte slite for poengene mot seriejumboen. KAMPFAKTA

Nor 92 slo Harstad

Axel Wallin var tilbake for Nor 92 og var svært delaktig da de slo Harstad 8-5. Det kom fire poeng (2+2) fra Wallin, i en kamp som var svært spennende og der Tuomo Manninen scoret tre ganger for gjestene. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.