Fredrikstad slo Vålerenga

KH 2358
Fredrikstad vant den viktige nøkkelkampen mot Vålerenga, og igjen ble Christian Klintorph matchvinner for østfoldingene. Den første perioden blir et stillingskrig og det er liten tvil om at det er viktige poeng på spill. Begge lag kjemper og sliter for å finne nettmaskene men scoringene uteblir. Hjemmelaget Fredrikstad prøver å rive til seg et initiativ men gjestene har på seg arbeidsklærne og gjør det vanskelig. Da det ser ut å ende målløst kommer det en scoring ut av det blå. Hjemmelagets kaptein Stian Setterberg er våken og kan overliste gjestenes keeper og se til at østfoldingene kan gå til pause med ledelse. 


KH 1914
Jonas Bøckmann fikk rødt kort halvveis ut i midtperioden, men Vålerenga klarte ikke å utnytte fem minutters overtall. 


Krigingen fortsetter fra begge lag i den andre perioden, og temperaturen stiger og etterhvert koker det også over. I det niende minuttet kommer det en ettersleng fra en av hjemmelagets spillere og gjestene får sjansen i overtall i fem minutter. Der skaper de lite de første fire minuttene før de får til noen halvsjanser før hjemmelaget blir fullt lag igjen. Neste scoring blir det Fredrikstad som ligger bak. Aksel Jæger finner Christian Klintorph og den svenske målsniken scorer sikkert. Spillet bølger voldsomt etter scoringen og begge lag har gode muligheter for scoring. Utover perioden er gjestene litt på hæla og hjemmelaget skaper flere gode muligheter, i en kamp som begynner å bli ganske så grinete. Fredrikstad kan etterhvert gå til pause med tomålsledelse. 

KH 2333
Christian Klintorph scoret to og la opp til et og var svært delaktig i Fredrikstads seier mot Vålerenga. 


Det er hjemmelaget som skaper mest i starten av den tredje perioden, og har flere gode muligheter før det er spilt fem minutter. Gjestene er giftigere utover perioden, og begynner å skape litt de og. Hjemmelaget er et hakk bedre i banespillet, og gjestene sliter med å komme seg oppover banen til tider. Med fem minutter igjen tar de timeout og går rett ut og scorer på et innøvd frislagstrekk, 2-1 ved Mats Løkken og nå er det virkelig nerve i kampen. Vålerenga presser på for en utligning, men foruten noen småfarligheter klarer man ikke å skape det helt store. Isteden kan Klintorph sette sitt andre for dagen i tomt mål med halvminuttet igjen og sikre 3-1 seier og tre viktige poeng i jakten på sluttspill.


Sveiva knuste Akerselva

Akerselva fikk det tøft mot Sveiva, og anført av Sindre Bjerknes hadde Stovner-guttene full kontroll på oppgjøret. Bjerknes gjorde seks poeng (3+3) i oppgjøret som Sveiva vant 8-0. KAMPFAKTA

Fredrikstad-Vålerenga 3-1 (1-0,1-0,1-1)
Rolvsøyhallen, 110 tilskuere
1-0 (18.42) Stian Setterberg (Christian Klintorph)
RK (28.42) Jonas Bøckmann (kampstraff)
2-0 (34.32) Klintorph (Aksel Jæger)
2-1 (55.02) Mats Løkken (Patrick Martinsen)
3-1 (59.23) Klintorph (Setterberg)
Skudd: 26-29 (9-7,7-15,10-7)
Dommere: Rønningen/Rustestuen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.