Tunet kjørte over Nor 92

KRH 3247
Tunet er serieledere i eliteserien igjen etter fullstendig nedsabling av dagens gjester Nor 92.


Vi tar turen til Høyenhallen i kveld, til oppgjøret mellom Tunet og Nor 92. Kan gjestene bryte hjemmelagets seiersrekke eller tar Oslo-klubben tilbake førsteplassen?

Tunet kommer som vanlig ut i hundre og Nor 92 overrumples, første skudd går i stolpen. Så får Tunet overtall men omsetter ikke. Nor 92 er avventende men kjører hardt i kontra når sjansen er der. Så tar Tunet ledelsen 1-0 ved Joakim Nguyen, hans første i eliten. Hjemmelaget kjører på og igjen er det stolpen som står i veien. Så får Nor 92 flere kontringer etter hverandre men klarer ikke å overliste Oscar Agnarsson, isteden står plutselig Frederik Nilsen alene og da er det 2-0. Tunet øker tempoet enda mer med fem minutter igjen og målene kommer, hele tre stykk og det spørs vel om ikke Tunet allerede har drept kampen. vi får se etter pausen om Nor 92 kan komme opp med noe smart.

KRH 3346
Eirik Oseth og Nor 92 fikk det meget tøft i kveldens oppgjør mot Tunet. 

Nor 92 ypper seg i starten men det er Tunet som scorer, 6-0 Ole Martin Skau Jansson. Nå har også gjestenes nyervervelse Antti Suoraniemi fått tillit og spiller fra start. Minuttet senere blir det 7-0, Nilsens andre mål. Tunet tar fullstendig over og kjører rundt med gjestene. Finner nettmaskene to ganger til og leder 10-0, før Nor 92 kommer i kontra og Erik Thingnes reduserer til 10-1. Det blir en fattig trøst ettersom Tunet scorer tre ganger til før pause, ett i overtall.


KRH 3354
Mads Fossum Normann scoret to ganger mot gamle lagkamerater.

Siste periode blir en transportetappe for hjemmelaget, som scorer to kjappe rett etter hvilen og leder 15-1. Det blir en del rot og Nor 92 takker for det med to scoringer selv, men det hjelper jo ingenting når Tunet scorer fem ganger til før sirenen går. Tunet inntar med seieren øverste posisjon på tabellen igjen. KAMPFAKTA


 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.