Debuterte med fire scoringer

KRH 3017
Fredrikstad hentet tidligere SSL-spiller og med fire scoringer i nøkkelkampen mot Akerselva presenterte seg svenske Christian Klintorph på best mulige måte.


Akerselva har Fredrikstad på besøk, lagene ligger på respektive åttende og niendeplass på tabellen. Vi har tro på at dette kan bli et hardt oppgjør i kamp om poengene. 

Det tar noen minutter før det blir trøkk og fart. Etter at Fredrikstad har tatt ledelsen 0-1 ved Stian Setterberg er kampen skikkelig i gang. Begge lag kommer til gode sjanser og mål blir det Daniel Svendsen dobler gjestenes ledelse til 0-2. så følger en Lang periode med mye løp og kriging før Akerselva reduserer til 1-2 ved Sander Raab Owren. den gleden varer ikke lenge før Fredrikstads nyervervelse Christian Klintorph viser seg frem, 1-3. Helt på tampen blir det 2-3 fra Magnus Hagen og da tar vi pause.


KRH 3169
Christian Klintorph med fartstid i SSL og allsvenskan scoret fire mål og ble kåret til banens beste i sin debut for Fredrikstad, her sammen med lagkaptein Stian Setterberg som også var sentral i dagens nøkkelkamp. 


Andre periode starter bra for Fredrikstad, først straffe som riktignok reddes, deretter er det Klintorph som setter sitt andre til 2-4. vi nærmer oss halvspilt periode, som har vært preget av uendelig mye feilpasninger og det  blir en tilfeldighet hvor neste mål kommer. Det blir redusering fra hjemmelaget, Magnus Andersson 3-4. Igjen kommer svaret raskt, Simon Bobek til 3-5 og ikke lenge etter kontrer Klintorph inn sitt tredje så langt. Det smeller godt i duellene nå og det ender i overtall til Akerselva. Det omsettes raskt av Hagen og det er 4-6. Vi bytter og Fredrikstad er minst like raske til å omsette i sitt overtall. Setteberg øker til 4-7 og det er pause med disse tallene.


KRH 3173
Gentrit Haziri vikarierte for Fredrikstads stjernemålvakt Nicholay Halvorsen og gjorde sakene sine bra mot Akerselva i kveld.
 

Siste periode og nå kommer Akerselva knallhardt ut, får en tidlig redusering av Anooshan Kirubaharan til 5-7 men mister samtidig initiativet. Fredrikstad tar kontroll på ballen til tross for mengder av feilpasninger. Det tvinger bortelagets keeper Gentrit Haziri i aksjon og det kommer flere feberredninger på kort tid. Så er det Akerselva som deler ut gaver og Jonas Bøckmann takker med 5-8. Klintorph er heller ikke ferdig og setter 5-9, hans fjerde. Det er tre minutter igjen og Akerselva får overtall, men nå holder Fredrikstad unna og det blir ikke mer. Tre viktige poeng til Fredrikstad som hyller sin keeper. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.