Gjelleråsen og Sveiva vant


Gjelleråsen slo Greåker 10-7 og Erlend Bjerknes scoret fire av målene. Sveiva knuste Nor 92 i dagens andre kamp. 


I dag skal den kanskje vanskeligste kampen til Gjelleråsen denne sesongen spilles når de skal møte Greåker. Vi husker alle hvorfor den ble avbrutt. Begge lag trenger poengene, Greåker kanskje mest for å ikke falle ut av tetstriden, men også for å reise kjerringa igjen. Gjelleråsen kjempet seg til seier sist og har nok lyst på seier idag også.


Kampen rekker å bli 1.38 gammel før vi får det første målet og det er Gjelleråsen som åpner ballet. Robin Norstrøm 1-0. Så flytter vi klokka til 11.20 det har vært jevnt uten større tempo men så kommer Greåker med en god periode. Først Elias Konradzon 1-1, så 40 sekunder senere fyrer Stian Larsen av og i ledelse med gjestene, 1-2. Gjelleråsen kommer tilbake og når Greåker roter i forsvar er Erlend Bjerknes der og vi er likt igjen, tid 13. 41. Nå er det hjemmelaget som har en god periode og Greåker ser ut til å falle sammen litt. Tavla viser 15.33 og nå leder Gjelleråsen plutselig 4-2. Det blir mer tenning og fart nå, og da blir det også litt Hawaiispill. Det går best for Gjelleråsen som med ca minuttet igjen øker til 5-2 ved Bjerknes og vi går til pause med de tallene. 


Andre periode starter i bra tempo og Greåker er på hugget nå. 24.04 og igjen er det hjemmelaget som øker, Bjerknes tar ballen fra egen halvdel og stopper ikke før det er 6-2. Litt senere skal Gjelleråsen spille i overtall, det går ikke så bra og de må også sette en på benken. I spill 4 mot 4 er det mye rot, det blir bedre når Greåker skal spille med en mer i litt over 1 minutt. Men nå sier Andreas Falkeid og stolpene NEI. Begge lag har fullt mannskap og nå kjører Greåker. Til slutt er det Sondre Haglund som smeller inn 6-3, da har vi halvveis. Nå værer Greåker muligheten og trøkker på. Etter 33.28 får gjestene nytt overtall, Greåker skyter både to og fem ganger men igjen er Falkeid i det umulige hjørnet og det blir ingen redusering. Det er litt i underkant av 2 minutter igjen og Gjelleråsen kommer i en lynrask kontra, Bjerknes setter ballen pent forbi keeper og det er 7-3. Det blir litt for hardt spill mot vantene og det ender i en dobbelt utvisning og spill 4 mot 4 til pause.


Siste periode starter 4 mot 4, uten scoringer men når begge lag er på plass igjen våkner Gjelleråsen. 41.14 Henrik Bredli kontrer inn 8-3. Greåker setter opp et knallhardt tempo og det går ikke lenge før Jonas Bøckman reduserer, 8-4. Det skjer mye her nå, 42.37 er det nytt overtall til Gjelleråsen. Greåker holder greit unna og med fullt lag går de rett i angrep. Lars Erik Torp med en liten vipp, 8-5. 49.42, en rutinert Stian Skau på frislag gjør en finte og nytt overtall til gjestene. Nå er det ingen tvil, 14 sekunder så dukker Willy Fauskanger opp, 8-6. Skal Greåker hente dette da. 
1 minutt til passerer og nå snur spillet i 10 sekunder, da kan Vetle Mellum lade, stolpe stolpe, 9-6.Med mindre enn 5 minutter kjører Greåker alt hva de makter og det haster nå. 55.37, igjen er Fauskanger på rett plass, 9-7. Minutter igjen og Greåker tar ut keeper, det gir to store sjanser til Gjelleråsen men begge går i stolpene. Greåker river og sliter men det blir til slutt Bjerknes som fastsetter sluttresultatet til 10-7 på et langskudd i tomt bur. Det ble et skikkelig publikumsoppgjør dette, og tre fortjente poeng til hjemmelaget. Bestemannspriser til Andreas Falkeid og Willy Fauskanger.


Gjelleråsen - Greåker 10-7 (5-2,2-1,3-4)

Lihallen, 175 tilskuere. 

Mål Gjelleråsen: Erlend Bjerknes 4, Olav Falkeid 2, Vetle Mellum, Anders Mellum, Henrik Bredli, Robin Norstrøm.

Mål Greåker: Willy Fauskanger 2, Lars Erik Torp, Elias Conradzon, Stian Larsen, Sondre Haglund, Jonas Bøckmann.

Utv.: Gjelleråsen 4x2 min., Greåker 3x2 min.

Skudd: 23-50

Dommere: Trogstad/Lindgren

Nor 92 - Sveiva 2-13 (0-4,1-4,1-5)

Solberghallen, 85 tilskuere.

Mål Nor 92: Christopher Jaksland, Steffen Løvlund.

Mål Sveiva: Andreas Valbye 4, Marius Pedersen 3, Marcus Gustafsson 2, Kristoffer Bakke, Victor Ekestubbe, Patrick Martinsen, Martin Gard.

Utv.: Nor 92 1x2 min., Sveiva 3x2 min.

Skudd: 10-29

Dommere: Taaje/Østeby