Tunet i serieledelse


Tunet sendte hjem Sarpsborg som slakt. Manglerudgutta vant 12-3 etter en god kamp. Akerselva slo Greåker 12-10 i dagens andre oppgjør.


Tunet har besøk av Sarpsborg idag. Gjestene ligger på siste sluttspillskamp og er foreløpig trygge der, Tunet kan ta tilbake serieledelsen med seier. 


Litt rolig i starten men det øker fort. Det er mye bra spill av begge lag de første 10 minuttene, og de skaper muligheter i et bra tempo. Det første målet er det hjemmelaget som får, 1-0 etter 9.54 og det er Ole Martin Skau Jansson som smeller den i mål. Nå går det slag i slag og det er hjemmelaget som har skrudd opp tempoet ytterligere. Sarpsborg sliter med å holde følge og er til tider rundspilt. Det blir hele 5-0 ledelse til Tunet før signalet for pause lyder, og det er vel fortjent. Sarpsborg har en stor sjanse helt på tampen men ballen blåses høyt over. Vi tar pause.


Tunet kommer hardt ut i starten på midtperioden. 22.26 er Bjerknes rask på retur to ganger og det er 6-0. Sarpsborg virker å få lov til å komme litt mer med men ikke lenge. Midtveis er det takk for følge og Tunet reiser ifra. Igjen er gjestene rundspilt og 7 og 8 kommer tett. Mossin Olesen har hittil 8 poeng, det blir nok mer. Tunet roer litt ned men setter inn en sluttspurt. Martin Bjerklund fastsetter pauseresultatet til 10-0 med halvminuttet igjen av perioden. 


Siste periode starter Tunet i overtall. Det blir ikke mål men Wallin slår malinga av tverrliggeren. 
Det blir en periode preget av Hawaiispill, etter 48 minutter får endelig Sarpsborg´s Patrick Hjemgård hull på Tunet og det er 10-1. Tunet setter opp tempoet og på 50.07 er det 11-1. Sarpsborg kjemper videre og bare 50 sekunder senere er det 11-2 nå er det Jørgen Kristiansen som er sist på ballen. Samtidig prater Mats Hoff Karlsen på seg en 2 minutter men stopper ikke med det, fortsetter å protestere og får 2+10 i tillegg. 4 minutter sones av Skau Jansson. Sarpsborg spiller seg til en stor sjanse men igjen blåses ballen over. Tunet har fullt lag igjen og går rett i angrep, det ender med 12-2 og enda et poeng til Mossin Olesen. Tunet bytter målmann og inn kommer Robin Simonsen, en 1999 modell. Han har et par redninger men må slippe en forbi, Martin Lillebye fastsetter resultatet til 12-3. En solid seier til Tunet som igjen er på topp. Bestemannsprisene her går til lagenes kapteiner: Ole Mossin Olesen og Patrick Hjemgård.


Akerselva slo Greåker

Gjestene gikk i strupen fra start mot Greåker. Hjemmelaget klarte å krype nærmere i målprotokollen utover i kampen, men Akerselva var det beste laget i Tindlundhallen og vant 12-10.

Tunet - Sarpsborg 12-3 (5-0,5-0,2-3)

Høyenhallen, 132 tilskuere. 

Mål Tunet: Ole Mossin Olesen 5, Ole Martin Skau Jansson 3, Sindre Bjerknes 3, Martin Bjerkelund.

Mål Sarpsborg: Patrick Hjemgård, Jørgen Kristiansen, Martin Lilleby.

Utv.: Tunet 2x2 min., 1x10 min., Sarpsborg 2x2 min.

Skudd: 46-20

Dommere: Ingebrigtsli/Henriksen

Greåker - Akerselva 10-12 (4-6,3-4,3-2)

Tindlundhallen, 101 tilskuere. 

Mål Greåker: Lars Erik Torp 2, Jonas Klefbeck 2, Stian Larsen, Stian Skau, Willy Fauskanger, Jonas Bøckmann, Martin Isnes Kvisvik, Elias Conradzon.

Mål Akerselva: Nicklas Harald 3, Mattias Ager 3, Magnus Andersson 2, Lasse Sundell 2, Per Christian Brath, Mads Rongsjord.

Utv.: Greåker 2x2 min., Akerselva 1x2 min.

Skudd: 34-33

Dommere: Eliassen/Sørensen