Ny thriller i Rommenhallen

KRH 1977
Sveiva så ut å ha poengene i lomma da Slevik våknet i kveldens oppgjør, og det ble igjen en nervepirrende slutt i Rommenhallen.


Nytt toppoppgjør i Rommenhallen i kveld. Sveiva har Slevik på besøk og som sist er det bare seier som egentlig er godt nok for begge lag.

LES OGSÅ: Tok revansje

Sveiva går rett i angrep men mister ballen, Slevik kontrer og Christoffer Hansen triller ballen under Andreas Falkeid, 0-1. Sveiva setter fart og presser hardt for utlikning. Den kommer på en retur etter et skudd i stolpen hvor Marcus Gustafsson kan vispe inn 1-1. tempoet roer seg litt og spillet går i bølger med masse feil lite avslutninger. Sveiva får overtall men klarer ikke å utnytte det. Det varer imidlertid ikke lenge før de får en ny mulighet men pådrar seg raskt en utvisning selv og det er spill fire mot fire. Slevik kjører på nå men heller ikke de får mål. Det nærmer seg pause og Sveiva holder på ballen til det gjenstår fire sekunder da tar Sindre Bjerknes kjøkkenveien og hjemmelaget går til pause med ledelse 2-1.

KRH 2055
Marcus Gustafsson var sentral for Sveiva med to scoringer og en assist. 

Tempoet er høyt nå i starten på perioden og det bølger. Sveiva får nytt overtall, men det er Slevik som kommer til en eventyrlig sjanse men skuddet går utenfor. Så kommer Sveiva og når Gustafsson får rom og tid blir det 3-1. ikke lenge etter fyrer Sindre Palving av og det er 4-1. Slevik tar timeout og det ser ut til å hjelpe. Tar mer over spillet og kjører hardt etter redusering. Den kommer rett fra et frislag og det er Thomas Stræte som setter den, 4-2. de siste minuttene er det jevnt og det blir ikke mer.

KRH 1989
Thomas Stræte scoret to for Slevik og så til at det ble med et poeng med hjem til Fredrikstad. 

Siste periode og nå går det unna, Slevik er på jakt og det varer ikke lenge før det blir skikkelig grinete også. Det ender med overtall til gjestene, men som til tross for et knallhardt press ikke får ballen i mål. De får imidlertid et nytt forsøk like etter og nå varer det ikke lenge før Gustav Franzon kontant banker inn 4-3. de svarte får nye krefter og jobber knallhardt, noe som igjen blir til 4-4,signert av Stræte. Sveiva vil ha disse poengene og setter igang sluttspurten. Ett angrep igjen fra Slevik men det ender i rundvant og det skal avgjøres med straffekonkurranse.


Falkeid ble helten

Sveiva først og scoring av Casper Sletten, Slevik svarer også med mål, ved Stræte. Sveivas Olav Falkeid scorer mål, mens Slevik misser sin straffe i den andre runden. Så misser Sveiva og det gjør Slevik også i den tredje runden. Ny runde, Sveiva i stolpen, Slevik misser igjen. Mål fra Sveiva nå og det er avgjort, men de misser og Slevik må score for å fortsette straffene men Andreas Falkeid redder Ludvik Hansens straffe, og dermed tar Sveiva ekstrapoenget. KAMPFAKTA


 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.