Finne klar for Nor 92

KRH 3946
Nor 92 forsterke sin spillerstall da de henter en spennende finsk ving før kampen mot Sarpsborg. 


Etter tips og hjelp fra finske profilen Tommi Ahola, kan Nor 92 forsterke spillerstallen med Antti Suoraniemi fra Forssan Suuparit som spiller i 2.divisjon. Den finske vingen er spilleklar allerede til søndagens oppgjør mot Sarpsborg på hjemmebane. 

Suoraniemi har en fortid i storklubben Classic og har tidligere trent med klubbens A-lag, og har også vært på U19-landslagssamlinger, men står ikke bokført med noen landskamper. Grunnet skadeproblemer forrige sesong ble det spill for Classics samarbeidsklubb FoSu denne sesongen. 

19-åringen blir beskrevet som en spillende ving og er et kjærkomment tilskudd i Nor 92, som mistet to offensive spillere i det siste. Lagets hovedtrener Jørgen Becher ser frem til finnens debut til helgen mot Sarpsborg hjemme i Mjøndalshallen.  

– Vi er veldig glade for å få Antti til klubben. Dette er en meget god innebandy spiller og bra gutt. I Antti vil vi få inn en god teknisk og taktisk innebandyspiller som vi alle har mye å lære av. Personlig syns jeg alltid det er litt ekstra gøy med «finsk skolerte» spillere da spilleforståelse ofte er terpet fra tidlig alder og i lang tid, sier Becher i en pressemelding.

NB. Nor 92 møter Sarpsborg på søndag, en kamp som er flyttet frem til klokken 15.00 grunnet siste serierunde i eliteserien i fotball. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.