Nervepirrende sluttminutter

KRH 9486
Det ble jevnt og spennende da nykommer Vålerenga fikk besøk av Nor 92 i ettermiddag, og det ble også nervepirrende sluttminutter.

Vålerenga fikk verst tenkelig start på dagens oppgjør da man rotet ballen i eget mål i det fjerde minutt. I det 14. minuttet økte gjestene ledelsen ved Mathias Gommerud, men Niclas Johansson brukte sluttsekundene godt og reduserte med to igjen på klokken.

De 77 fremmøtte fikk se en midtperiode der målvaktene fikk relativt lite å henge fingrene i, men med drøyt halvannet minutt igjen kunne Jørgen Ripel øke gjestenes ledelse. 1-3 på tavlen etter to perioder.

I den tredje perioden økte gjestene enda en gang da Didrik Grøstad overlistet Vålerengas målvakt Kristian Skaug, men Vålerenga kunne redusere ti sekunder etterpå da Johansson satte sin andre scoring for dagen. Med fem minutter igjen var Mats Løkken frempå og skapte skikkelig nerve i kampen og sørget for nervepirrende sluttminutter. Men flere scoringer ble det ikke for Vålerenga, og dermed kunne Nor 92  plukke sesongens femte trepoenger og klatrer opp på en sjetteplass på tabellen. Da sluttsignalet lyder er det langt fra gemytlig stemning mellom Nor 92s nyervervelse Andreas Duvsund og Vålerengas Magnus Tviberg som ryker i tottene på hverandre og får kampstraff. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.