Slevik dominerte lokaloppgjør

KH 8624
Slevik brukte tre minutter på å drepe spenningen i lokaloppgjøret mot Fredrikstad i ettermiddag.


Slevik setter hjemmelaget Fredrikstad under press fra første stund, og det gir uttelling i det sjette minuttet da Morten Bye finner nettmaskene. Vondt blir verre for Fredrikstad da det kommer to kjappe scoringer til fra gjestene, først serverer Thomas Stræte svenske William Andersson, og så får Johan Åhlberg notere seg for scoring. Åtte minutter spilt og hjemmelaget har nesten ikke vært over midtstreken, og må ta timeout. Det ser ikke ut å hjelpe nevneverdig for Stræte og Åhlberg øker både en og to ganger før lagene går til pause med stillingen 0-5.

KH 8557

Sleviks Thomas Stræte fortsetter å sanke poeng og i dag ble det en scoring og tre assist mot Fredrikstad. Totalt har det blitt 959 poeng i eliteserien for Stræte gjennom tidene.

Fredrikstad løfter seg noe i starten av den andre perioden, men Andersson hamrer opp gjestenes sjette scoring i det femte minuttet. Slevik ser ut å ha ganske god kontroll på oppgjøret, selv om Fredrikstad til tider ypper seg. Gjestene er først i stort sett alle dueller, og selv om begge lag har sine muligheter blir det ingen flere scoringer. Tempoet daler noe utover kampen og Slevik ser ut å være fornøyde da de går i garderoben.

KH 8696

Ola-Thomas Haglund debuterte for Fredrikstad med scoring i lokaloppgjøret, det ble også eneste scoring fra hjemmelaget.

Den tredje perioden blir en transportetappe for gjestene. Hjemmelagets debutant Ola-Thomas Haglund setter 1-6 i det tredje minuttet, men litt lavere tempo fra gjestene og et hjemmelag som er litt mer fokusert i forsvarsspillet gjør at det blir ganske lite som skjer. Fredrikstad prøver så godt de kan å sette gjestene på prøve, men sliter med å komme seg til de helt store sjansene. Noen sjanser er det begge veier, men flere scoringer blir det ikke i lokaloppgjøret som Slevik vinner, og klatrer forbi Greåker på tabellen og inntar en foreløpig andreplass. 

Fredrikstad-Slevik 1-6 (0-5,0-1,1-0)
Rolvsøyhallen, 110 tilskuere
0-1 (05.57) Morten Bye (Daniel Eriksson)
0-2 (06.21) William Andersson (Thomas Stræte)
0-3 (08.05) Johan Åhlberg (Stræte)
0-4 (08.40) Stræte (ua)
0-5 (13.15) Åhlberg (Stræte)
0-6 (24.08) Andersson (Bye)
1-6 (42.47) Ola-Thomas Haglund (Einar Delås)
U2 (49.14) Jonas Bøckmann (slag)
Skudd: 14-40 (4-16,5-11,5-13)
Dommere: Pedersen/Meller

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.