Kjempet godt mot topplaget

KH 7368
Greåker er tilbake på vinnersporet etter seier over Fredrikstad i naboduellen, men det var ikke uten problemer for dagens gjester ga toppklubben god motstand. 

 

Det er bra tempo til å begynne i lokaloppgjøret, og det smeller godt i duellene. Greåker setter gjestene Fredrikstad under press, men det gir store rom bakover, og da smeller det i den andre enden. Stian Setterberg fører gjestene i ledelsen i det 12. minutt. Greåker sliter å komme seg til skikkelig sjanser og det er gjestene som er nærmest en til scoring. Da de fleste i hallen begynt å gjøre seg klare til pause smeller det, Kristoffer Bakke fyrer av fra siden og ballen går som en rakett i krysset. Greåker får blod på tann og presser på for et ledelsemål de siste to minuttene, men den første perioden ender uavgjort. 


KH 7561
Kristoffer Bakke ble Greåkers store helt med tre scoringer og en assist mot Fredrikstad. 


Greåker får en drømmestart på den andre perioden, halvannet minutt spilt da William Larsson gir hjemmelaget ledelsen. Vondt blir verre for gjestene før det er spilt fem minutter da Bakke for andre gang finner nettmaskene. Det er litt mer selvtillit og pondus fra hjemmelaget nå, men neste scoring står allikevel gjestene for. Jonas Bøckmann setter opp Daniel Svendsen som scorer da han får muligheten mot Markus Jelsnes. Det er litt sjansefattig og mye spill langs vantene nå, men så smeller det med to minutter igjen av perioden. Jelsnes finner Lars Erik Torp og sistnevnte setter opp Bakke som scorer hattrick. 4-2 til Greåker, som også er resultatet etter to perioder. 


KH 7857
Daniel Svendsen scoret tre ganger, men det var ikke nok i dagens lokaloppgjør. 


Fredrikstad får kontakt i målprotokollen tidlig i den tredje perioden, da Svendsen scorer for andre gang etter fin kontring. Greåker setter gjestene under press, men Fredrikstad står bra i forsvar. Litt ut av det blå kommer Greåkers femte scoring for dagen da Thobias Hjorth hamrer inn et skudd fra kanten. Svendsen repliserer omgående og ordner 5-4 og ny spenning, tror de fleste. Greåker bruker bare 15 sekunder på å øke sin ledelse da Bakke serverer Arvid Wibring Lindqvist overlister Nicholay Halvorsen. Temperaturen stiger etter scoringer og det er grinete i Tindlundhallen nå, og ikke lenge etter ryker en spiller på hvert lag på en tur til botbenken. Flere scoringer blir det ikke og Greåker er tilbake på vinnersporet etter tapet i midtuken.


Akerselva best i nøkkelkamp
Gårsdagens stortap var glemt, og Akerselva gikk rett i strupen på Harstad i ettermiddag. Med en solid ledelse halvveis i kampen var saken klar. Siste periode ble en ren transportetappe og Akerselva kunne innkassere tre poeng og klatret opp på sikker grunn. KAMPFAKTA

Greåker-Fredrikstad 6-4 (1-1,3-1,2-2)
Tindlundhallen, 143 tilskuere

0-1 (11.42) Stian Setterberg (Henrik Sjolte)
1-1 (18.24) Kristoffer Bakke (Arvid Wibring Lindqvist)
2-1 (21.25) William Larsson (Michael Helgesen)
3-1 (24.38) Bakke (Wibring Lindqvist)
3-2 (27.52) Daniel Svendsen (Jonas Bøckmann)
U2 (29.14) Aksel Jæger (låsing av kølle)
4-2 (37.57) Bakke (Lars Erik Torp)
4-3 (44.48) Svendsen (Jæger)
5-3 (51.43) Thobias Hjorth (Martin Isnes Kvisvik)
5-4 (52.05) Svendsen (ua)

6-4 (52.20) Wibring Lindqvist (Bakke)
U2 (58.24) Bøckmann (hardt spill)
U2+10 (58.24) Joel Ingesson (usportslig opptreden)
Skudd: 27-15 (11-5,8-6,8-4)

Dommere: Eriksen/Olsen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.