Jevnt og spennende

KRH 0818
Det ble jevnt og spennende da Vålerenga fikk besøk av seriejumbo Sandnes i ettermiddag.


Tilbake i Teglverkshallen, i dag møter Vålerenga vestlendingene Sandnes. Ny viktig kamp om poengene for begge lag, her ligger det an til en skikkelig fight.

LES OGSÅ: Lekestue i rekordkampen

Men hva skal man si, fire sekunder og Gustaf Rönnholm sender Sandnes i ledelsen, 0-1. Vålerenga fikk en brå vekker og sliter litt men kommer snart igang. Spillet bølger med Sandnes litt farligere. Så får gjestene straffe, men et mislykket zorro-forsøk og ballen går utenfor. Så kommer Vålerenga anført av Patrick Martinsen, snapper en feilpasning, rett på mål og limer ballen i vinkelen til 1-1. Det er hjemmelaget som er farligst nå, Niclas Johansson med to stolpetreff gir ny glød i laget. Det hardner til og det utdeles solide trykkere i duellene. Litt for mye gir Sandnes overtall, som Vålerenga rir av ganske greit. Halvannet minutt igjen og nå er det hjemmelaget som får overtall, men klarer ikke å omsette før sirenen går.

KRH 0578
Nyervervelsen Gustaf Rönnholm ga Sandnes en drømmestart med scoring etter fire(!) sekunder. 

Sandnes er best i starten av midtperioden også. Selv om de er i undertall er det de som skaper sjanser og bare en god og våken Kristian Skaug hindrer mål. Vålerenga roter det til for seg flere gangaer de første minuttene og til slutt kan Jesper Engström skyte Sandes i ledelsen igjen, 1-2. Det varer imidlertid ikke lenge. Niclas Johansson er lei stolpetreff og setter ballen ikke bare en gang men to og dermed leder Vålerenga for første gang i dag, 3-2. Siste del av perioden preges av mye løping en og en begge veier og det blir sjeldent store sjanser ut av det, tallene står seg til siste pause.

KRH 0725
Tøffe tak i dagens nøkkelkamp, der det måtte straffer til for å skille på lagene, men til slutt kunne Vålerenga juble for seier etter straffer. 

Det er på grensa til kaotisk i starten på tredje periode. Lite sjanser og mengder av feil fra begge lag. Men til slutt utlikner Sandnes og ikke lenge etter får de straffe, og nå sitter zorroen til Kasper Hansen, 3-4 på tavlen. Resten av perioden blir det mest spill fire mot fire når utvisningene kommer på løpende bånd. Til slutt er det Vålerenga som har overtall og da kommer Mats Løkken fra bak mål og det er likt igjen, 4-4 med to minutter igjen å spille. Sandnes setter inn sluttspurten og presser knallhardt for vinnermålet men det vil seg ikke. Dermed må det avgjøres på straffer.


Straffet gjestene

Vålerenga starter og Thomas Pettersen gjør 1-0. Sandnes misser på zorro og det gjør hjemmelaget også. Hjemmelaget redder og scorer på neste, det gjør også Engström og det er 2-1 til Vålerenga etter tre straffer. Hjemmelaget setter sin fjerde, men Sandnes bommer på sin og dermed feirer Vålerenga for to poeng. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.