Viktig Harstad-seier

KRH 0547
Nykommerne Vålerenga var forhåndsfavoritter i dagens oppgjør med Harstad, men de langreiste gjorde skam på forhåndstipsen og tok tre viktige poeng.


Vi flytter oss over til Teglverkshallen hvor Vålerenga har Harstad på besøk. Her bør det være mulig for hjemmelaget å ta poeng, men det blir garantert ikke uten kamp.

LES OGSÅ: Lekestue i rekordkampen

Vålerenga kommer best ut, noen gode skudd før Niclas Johansson setter ledelsemålet. Harstad ligger litt avventende men kommer tungt i kontra. Etter ni minutter er det likt igjen når Mika Heikurainen styrer elegant inn en lobb til 1-1. Ikke lenge etter banker han inn ledelse 2-1 til gjestene fra kanten der han har fått stå alene lenge. Hjemmelaget henger ikke med og Linard Scegolevs gjør det samme fra andre siden, 3-1 Harstad. Vålerenga samler seg igjen og Johansson reduserer til 3-2. Mot slutten øker først Daniel Palmer til 4-2, før han med to sekunder igjen pådrar seg en utvisning og slik ender perioden.

KRH 0284
Harstad tok tre viktige poeng i jakten på ny kontrakt og drømmen om sluttspillsplass i vår da slo Vålerenga i ettermiddag. 

Undertallet til Harstad fortsetter i andre periode, men hjemmelaget klarer ikke å omsette. Harstad er med for fullt igjen og det varer ikke lenge før Scegolevs styrer inn sitt andre for kvelden til 5-2. Nå legger gjestene seg litt lavere igjen og Vilerenga ruller ball. Til slutt kommer åpningen og Nicolay Martens styrer inn 5-3. Hjemmelaget får en ny sjanse i overtall og denne gangen går det bra. Thanh Tran Minh løper seg fri og det er 5-4. Harstad benytter sjansen når den kommer og et kjapt angrep ender i et overraskende skudd i vinkelen fra Toms Kiruzs til 6-4. Harstad må huske å takke keeperen sin Ole Petter Anfinsen for at de leder etter andre periode, han har hatt noen fantastiske feberredninger.

KRH 0482
Linards Scegolevs scoret fire ganger for Harstad i kveldens oppgjør. 


Tidlig overtall til Harstad blir også til 7-4 når Scegolevs får fulltreff igjen. Vålerenga prøver å ta initiativet men gjestene vil annet. Og igjen er det Scegolevs som finner maskene med et knallhardt skudd, hans fjerde så langt i kveld og det er 8-4. Vålerenga tar timeout og kommer på jakt etter mål med alt de makter. Patrick Martinsen snurrer vekk to motstandere og går rett på mål, og banker inn 8-5. Det hjelper ikke mye når Harstad øker litt senere til 9-5, som dømmes til selvmål. Vålerenga tar ut keeper men det ender med 10-5 når Tuomo Manninen får tak i ballen og løper den inn. Hjemmelaget får overtall helt mot slutten og får redusering til 10-6, men det er så altfor sent. Harstad tar sin første seier etter ordinær tid og tre poeng med seg til neste kamp i morgen mot Akerselva. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.