Viktig seier for nykommerne

KRH 8222
Effektive Vålerenga vant en knokkelkamp i Teglverkshallen i ettermiddag, og vant sin andre kamp i årets sesong.


Teglverkshallen og ny tøff kamp for Vålerenga som har Gjelleråsen på besøk. Hjemmelaget vil med seier i dag klatre til niendeplass, mens gjestene vil ta veien tilbake til femteplass. Derfor tror vi at dette kan bli et ordentlig knokkeloppgjør.


LES OGSÅ: Sveiva med god kontroll


Vålerenga vinner duellen, holder ballen til Magnus Tviberg løper seg fri og setter 1-0 før minuttet er passert. Like etter får Gjelleråsen overtall og den omsetter Gustav Karlsson kontant til 1-1. vi får  også et hyggelig gjensyn med Thomas Pettersen som gjør comeback i Vålerenga. Spillet jevner seg ut med et overtak på gode sjanser til Gjelleråsen, som Martin Krüger Bernås stopper. Vi flytter oss til det 15. minutt, da får Vålerenga straffe. Patrick Martinsen trer ut for å ta den. Er trygg med zorro og hjemmelaget er i ledelsen igjen. De siste minuttene er det Vålerenga som er nærmest scoring men Philip Rudningen tar det som kommer, og det blir pause.


KRH 8285
Patrick Martinsen fortsetter å produsere poeng i Vålerenga-drakten, i dag ble det seks poeng (3+3) og landslagsspilleren har totalt 18 poeng (13+5) på ni kamper. 

Gjelleråsen setter press fra start og stresser Vålerenga som såvidt unngår baklengs. Vålerenga kommer med og får overtall som de omsetter til 3-1 ved Joakim Haugen Udnæs. Gjelleråsen fortsetter presset og blir litt for ivrige, det gir Vålerenga rom for kontring. Patrick Martinsen og Niclas Johansson kombinerer oppover og sistnevnte setter 4-1. Det surner nå og det ender i utvisning til begge lag, som også blir til overtall til Vålerenga og spill fire mot tre. Thanh Thran Minh finner ingen å spille til så han banker likegodt inn 5-1. Vålerenga fortsetter i overtall men uten mål. Men det lar seg ikke vente på, Martinsen gjør det like godt to ganger med få sekunders mellomrom og Vålerenga leder 7-1, resultatet står seg til pause.

KRH 8493
Thomas Pettersen er tilbake på øverste nivå og re-debuterte for Vålerenga mot sin gamle klubb Gjelleråsen. 


Tidlig overtall til Vålerenga som har flyten ennå. Tobias Pedersen fyrer av og stolpe, stolpe inn til 8-1. Men nå tar Gjelleråsen over showet, samtidig som Vålerenga ryker på den ene utvsiningen etter den tredje. Og målene kommer som perler på snor, Kjetil Bratland er sterkt delaktig med tre på rad. Vålerenga tar timeout og kjemper seg inn i kampen igjen. Minuttet igjen og det blir 9-5 som halvminuttet senere blir 10-5. Det ender slik og hjemmelaget feirer for tre viktige poeng, og klatrer opp på niendeplass. KAMPFAKTA

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.