Tunet straffet Slevik

KRH 7041
Det ble uavgjort etter ordinær tid i dagens toppkamp mellom Tunet og Slevik, etter en kamp som svinget frem og tilbake og måtte avgjøres med straffeslag.


Ny toppkamp i Høyenhallen for min del, idag er det herrenes oppgjør mellom Tunet og Slevik. Nummer to respektive tre på tabellen, dette bør bli et skikkelig oppgjør med alle ingredienserer.


LES OGSÅ: Ellevilt straffedrama

Det blir en ta og føle på start. Tunet tar raskt grep om ballen og presser hardt i noen minutter. Så kommer Slevik og Johan Åhlberg sender gjestene i ledelsen 0-1. Tunet fortsetter å presse og med et hardt skudd fra midten bringer Henrik Fredriksen balanse, 1-1. Tunet fortsetter å presse Slevik lave og har flere store sjanser. Med tre minutter igjen av perioden får hjemmelaget overtall. Ole Mossin Olesen bruker ti sekunder på å sende laget i ledelsen med en zorro fra bak mål. Gjestene er litt hissige, litt for mye og det blir en ny mann på besøk i sekretariatet. Tunet kjører knallhardt for ett mål til men William Andersson vil anderledes, snapper ballen og løper fra alle og setter sikkert 2-2. Det ble ikke mer og vi tar pause.

KRH 7216
Slevik ledet flere ganger, men klarte ikke å stå imot Tunet i kveldens oppgjør. 

Spillet bølger lenge i andre periode med et lite overtak til Slevik. Det går i kontringer begge veier og det er Åhlberg som kommer først på en retur fra nettopp en kontring og som løfter ballen pent i mål over Agnarsson, 2-3. Gjestene roer ned litt og da tar Tunet over, tilbake i hardt press og utlikningen kommer etter flere pasninger, Marius Pedersen feier den inn under Anders Bøckmann Olsen, og det er likt igjen. Gleden varer derimot ikke lenge, Ryan Halldén får lov til å stå alene foran mål, det ser Thomas Stræte og igjen i ledelse for gjestene. Helt på tampen fikser Stræte 3-5, som også er stillingen etter to perioder.

KRH 7328
Tunets Frederik Nilsen utlignet til 5-5 med bare 49 sekunder igjen av kampen. 

Tidlig overtall til Slevik men Tunet rir det av. Spillet bølger videre og igjen er det gjestene som skaper mest men ingen mål. Det er en intens nerve i kampen og en stillingskrig. Slik går det helt frem til det 15. minutt, da får Tunet straffe. Den redder Bøckman Olsen, Tunet tar timeout og så fort de vinner ballen er det ut med keeper. Det betaler seg når Mossin Olesen finner Ole Martin Skau Jansson som fra vant posisjon klinker inn 4-5. De gjør det samme igjen og med 49 sekunder igjen kommer utlikningen av Frederik Nilssen. Skal vi få et avgjørende mål eller må vi ut i straffekonkurranse? Det blir ingen flere scoringer og det ender 5-5 og dermed straffer.

LES OGSÅ: Spennende hele veien

Straffedrama

Slevik starter med Stræte som er sikker, Tunet med Nilsen som misser. Åhlberg misser, Teemu Kantanen sikker 1-1. Så skyter Andersson i stolpen, Mossin Olesen misser. Gustav Frantzon misser sin straffe, og Skau Jansson klinker den i stolpen. Halldén misser sin, Henrik Fredriksen kan avgjøre, men nei. Da skal det avgjøres med en og en straffe. Stræte først igjen, misser nå, Kantanen er kald, triller inn seiersmålet og ordner to poeng til Tunet, som altså vinner 6-5 i en kamp som ble så spennende som de fleste håpet på. KAMPFAKTA