Spennende hele veien

KRH 6587
Det ble skikkelig spennende i Kringsjåhallen da Akerselva fikk besøk av Nor 92 i ettermiddag.


Kringsjåhallen, Akerselva møter Nor 92 og det er to lag på desperat jakt etter poeng som kan bli gull verdt etterhvert.

LES OGSÅ: Knusende Østfold-seiere

Det blir en forsiktig start på kampen med noen spede sjanser, mest til Nor 92. Spillet bølger videre og tempoet stiger noe etterhvert. Det blir ikke særlig til fart før Akerselva får sitt andre overtall. Nor 92 holdt greit unna det første men når Akerselva bytter mannskap i det andre går det fort og Erlend Bjerknes kan feie inn 1-0. Rett fra duell kommer 2-0 fra Felix Selin og vondt blir verre for gjestene som får ny utvisning like etter. Men de klarer også denne gangen å holde unna, men bare såvidt. Det blir 2-0 til pause og et noe forbannet Nor 92 trekker fort i garderoben.

KRH 6647
Tøffe dueller men allikevel god stemning, her ved Akerselvas Erlend Bjerknes og Nor 92s Linus Söderblom. 

Bedre start på midtperioden av Nor 92 som tidlig reduserer til 2-1 av Jørgen Ripel. Dette setter fart på gjestene og Linus Söderblom vil ha mer, får ballen og klinker den i krysset og vi er like langt. Nor 92 fortsetter å presse og halvveis har de snudd kampen, Jørgen Ripel med sitt andre så langt, 2-3 på tavlen. Ikke lenge etter er det også overtall til gjestene. Det omsettes raskt av Kristian Becher som helt alene i slottet banker inn 2-4. Tempoet faller og det skjer ikke så mye mer før pausen.

KRH 6725
Lagkaptein Kristian Becher og Nor 92 kan juble for to scoringer og tre poeng borte mot Akerselva, og en foreløpig femteplass på tabellen for forrige sesongs nykommere. 


Siste periode er det Akerselva som kommer rett ut fra hvilen og i angrep og Stian Teksdal reduserer til 3-4. Det er ikke rare tempoet og hjemmelaget har initiativet. Nor 92 glemmer sitt eget slott, det gjør ikke Selin og det er likt igjen, 4-4. Nor 92 våkner omsider og selv om det er litt rotete klarer Kristian Becher å sende gjestene opp i ledelsen igjen, 4-5 på tavlen. Like etter må han ut og sone to minutter, igjen holder de rent men ikke lenge etter er Bjerknes der og 5-5. Så skal 

Nor 92 igjen spille i overtall, det går bra, Philip Kämpe sender gjestene opp i ledelsen. Nå har tempoet tatt seg opp og hjemmelaget jager febrilsk mål. Litt over minuttet gjenstår når Akerselva tar timeout, beholder keeperen på banen litt men så går han ut. Det hjelper ikke, Nor 92 har to sjanser på å øke i åpent mål men skuddene går utenfor. Det holder med ett mål mer og Nor 92 kan fornøyde se at det står 5-6 på tavlen i Kringsjåhallen, og dra hjem med tre poeng i bagasjen. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.