– Trengte en liten pause

KH 4665
Gjelleråsens stjerneving Olav Falkeid tar pause fra spill i eliteserien og er klar for sjokkovergang til 2.divisjon. 

Gjelleråsens beste poengplukker Olav Falkeid har bestemt seg for å ta pause fra elitespill, og blir i steden å finne i 2.divisjon med Søndre Nittedal fremover på lån. Falkeid har gjort 17 poeng (5+12) på seks kamper i eliteserien denne sesongen.
– Jeg trengte en liten pause akkurat nå. Da var det lett å gå på utlån til Søndre, der jeg er kompis med alle guttene. Men jeg kommer nok tilbake igjen, sier Falkeid til Innebandyavisen.

21-åringen kom tilbake til Gjelleråsen forrige sesong etter en sesong i allsvenskan med Umeå City, og står bokført med ni U19-landskamper for Norge så langt. Gjelleråsen ligger på femteplass i eliteserien, men sesongsinnledningen har vært preget av jordraset i Nittedal i september, og eliteserieklubben har tilgode å trene og spille kamper i Lihallen etter at kommunen stengte hallen. Nittedølingene møter Fredrikstad på bortebane i morgen.

Søndre Nittedal har tre strake seiere i sesonginnledningen på sine tre første kamper, og kan nå se frem til en real forsterkning til dagens kamp mot Tunets andrelag.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.