Sveiva snudde og vant

KRH 6549
Vålerenga overrasket de fleste og ledet etter to perioder, men så var det slutt på moroa i Teglverkshallen mot storfavoritt Sveiva.


Tøff kamp for hjemmelaget Vålerenga som får Sveiva på besøk i kveld. Vertene står med fire poeng og har slitt med bedre lag rent spillmessig. Gjestene må derfor tåle favorittstempelet denne kampen.

LES OGSÅ: Petra-show i Bjølsenhallen

Sveiva tar grep tidlig og bygger opp tempoet de første minuttene. Det blir lite sjanser ut av det, men plutselig kontrer Vålerenga og bare metallet hindrer de fra ledelse. Ikke lenge etter rotes det alvorlig bak hos Vålerenga og Casper Sletten kan alene mot keeper sende Sveiva i ledelsen. Det blir ingen større forandringer i kampbildet ettersom tiden går. En liten periode er det litt grinete og det smeller litt i taklingene. Vålerenga får overtall med fire minutter igjen men klarer bare å treffe nettveggen med ett skudd. Det blir med det ene målet og vi tar pause.

KRH 6478
Vålerenga skapte problemer for storfavorittene Sveiva i kveld, men en dårlig start på den tredje perioden ødela alt for nykommerne. 

Sveiva kommer ut etter hvilen og beholder grepet men skaper veldig lite. Et frislag til Vålerenga tas raskt og Mats Løkken utlikner til 1-1. Spillet jevner seg ut, hjemmelaget har fått tro på at det er muligheter nå og er med for fullt. Vi går til det 14. minuttet, Vålerenga kontrer og en våken Sondre Longfjeld Monsen får ballen i mål etter en retur og Vålerenga er i ledelse for første gang. Hjemmelaget beholder ledelsen og kan fornøyde gå til pause.

KRH 6335
Det ble langt jevnere enn først antatt da Vålerenga fikk besøk av Sveiva i kveldens oppgjør i eliteserien for menn. 

Siste periode blir bare 26 sekunder gammel før Sindre Bjerknes feier inn 2-2 og vi er like langt. Halvannet minutt senere er det 3-2, signert samme mann og Sveiva har tatt tilbake ledelsen. Nå kommer de tett en stund, først Christoffer Øistad 4-2, så banker Bjerknes inn sitt tredje til 5-2 og ikke lenge etter sørger Casper Sletten for at 6-2 følger etter. Sveiva får nytt overtall men denne gang blir det uten mål. Det blir istedet  Vålerenga som reduserer og det er 6-3 ved Mats Løkken. Så er det Vålerenga som får overtall og en heltent Thanh Tran Minh gjør det selv til slutt og Vålerenga nærmer seg, 6-4. Sveiva ser faren og svarer raskt med en ny scoring av Brage Harby til 7-4. Oliver Sletten vil på scoringslista han også og det er 8-4. Halvminuttet gjenstår når Vålerenga får nytt overtall, de prøver febrilsk men det er litt for lite tid igjen. Det ender med seier til bortelaget som kan feire for tre nye poeng. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.