Ellevill forestilling

KRH 4379
Det ble en ellevill forestilling i Høyenhallen da Tunet og Sarpsborg barket sammen søndag kveld i eliteserien.


Vi har flyttet oss til Høyenhallen, her skal Tunet møte Sarpsborg. Hjemmelaget har vært bunnsolide så langt og må tåle favorittstempelet i kveld. Men gjestene har gitt de problemer mange ganger tidligere og er nok sultne på poeng, dette blir spennende.

LES OGSÅ: Straffet nykommerne

Lagene er tente fra start og det starter veldig bra for Sarpsborg som tar en tidlig ledelse etter at Emil Skog har lekt seg litt i angrep, 0-1. Tunet setter fart og truer bortelaget, som igjen svarer med en kontring og det er 0-2 ved Fredrik Gjødalstuen. Spillet bølger begge veier men med få skudd og sjanser. Det er fart og kamp om alle baller krydret med lekre finter og prestasjoner. Frederik Nilsen viser noe når han setter 1-2 i mål. Rett fra duell dukker ikke ukjente Ole Martin Skau Jansson opp og utlikner til 2-2. Tempoet går ned de siste tre minuttene og det blir ikke mer til pause.

KRH 4551
UMULIG Å STOPPE: Eliteseriens toppscorer Ole Martin Skau Jansson står bokført med 16(!) mål på fem kamper så langt i sesongen. I kveld ble det fire nye på kontoen for landslagsvingen. 

Tunet triller ball i tre minutter, så smeller det. 3-2 Skau Jansson. Sarpsborg svarer raskt ved Fredrik Gjødalstuen, likt igjen 3-3. Duell, Ole Mossin Olesen gjør en zorro i fart, og det betyr 4-3. Men..kortvarig glede, Patrick Hjemgård ved bakre stolpe glemmes av alle unntatt Gjødalstuen, perfekt pasning og 4-4. Sarpsborg setter på turboen og nå er Tunet under press en stund. Så eksploderer hjemmelaget og alt snur. Tunet får entouch-spillet til å flyte og Skau Jansson kan enkelt styre inn 5-4. Bortelaget setter fart på igjen og med lange klyv kommer Jørgen Nordahl, får ballen og banker inn 5-5. Der stopper det og lagene kan ta en velfortjent pause.

KRH 4444
Sarpsborg gjorde en god kamp i kveld mot Tunet, og selv om det ble null poeng på konto for tredje kamp på rad og en sisteplass på tabellen søndag, så kan man nok se frem mot lysere tider for østfoldingene.


Siste periode, igjen er Tunet skarpe etter hvilen og øker tidlig til 6-5 ved Joachim Trandum Terjesen som tar kjøkkenveien. Halvminuttet senere lemper Mats Fossum Norman ballen på mål og den går  inn via keeper 7-5. Tunet presser hardt nå men mister ballen og Sarpsborg kontrer lynraskt, Samuel Magnusson setter den til 7-6. Hjemmelaget fortsetter å presse Sarpsborg og får overtall men klarer ikke å omsette. Det varer imidlertid ikke lenge før de øker, samme paret som så mange ganger før, Mossin Olesen fra bak mål og Skau Jansson foran blir 8-6. Nytt overtall til Tunet som heller ikke denne gangen omsetter. Det blir frislag til Sarpsborg i Tunets rundvant og samtidig som de får fullt lag klinker Nordahl inn redusering til 8-7. Sarpsborg tar ut målvakten i et siste forsøk på å redusere men det vil seg ikke. Det blir litt grinete helt på tampen og dommerne må roe ned spillerne før det kan utleveres bestemannspriser, men etterpå kan Tunet feire sin femte strake seier for sesongen og andreplass på tabellen bak Greåker. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.