Straffet nykommerne

KRH 4147
Fredrikstads målvakt Nicholay Halvorsen ble tungen på vektskålen da kampen mot Vålerenga måtte avgjøres på straffer.


Åpent oppgjør i Teglverkshallen i dag. Vålerenga har Fredrikstad på besøk, og dette er en kamp som kan bli meget viktig med tanke på videre spill i eliteserien for hjemmelaget.

LES OGSÅ: Dødelig effektive

Ikke noen knallstart tempomessig og Fredrikstad tar kontroll på ballen de første minuttene. Vålerenga ligger tett i forsvar og slipper bare igjennom et par skudd fra distanse, det ene går i stolpen. Så får gjestene overtall og spiller raskt og presist. Ved stolpen står Jonas Bøckman og det er 0-1. Mål nummer to må vi ikke vente lenge på, slurv bak hos hjemmelaget og Fredrikstad kommer tre mot en, og den setter Stian Setterberg. Tempoet har tatt seg opp og duellspillet med. Det nærmer 15 minutter når Fredrikstad får nytt overtall. Men nå har Vålerenga bestemt seg, ikke flere mål, og det blir det heller ikke. Hjemmelaget er selv nære på å redusere men får ikke ballen forbi sisteskansen til gjestene.

KRH 4236
Tre scoringer fra Vålerengas stjerne Patrick Martinsen holdt bare til en poeng i dag, her sammen med Mats Løkken. 

Vålerenga går rett fra duell og reduserer til 1-2 av Niclas Johansson. Vålerenga er med nå og får overtall etter bare tre minutter, men ikke mål. Det blir en lang periode med en del rot fra begge lag og mye løping. Så får hjemmelaget en ny mulighet i overtall og i siste sekund kommer utlikningen av Patrick Martinsen, 2-2. Plutselig er han der igjen Martinsen og sender Vålerenga i ledelse for første gang, 3-2. Gleden blir imidlertid kortvarig når Daniel Svendsen fyrer av fra midten, via keeper og det er 3-3. Slik er ståa når vi tar fatt på siste periode.

KRH 4204
Nicholay Halvorsen har begynt å finne formen i Fredrikstads mål, her prøver Vålerengas Niclas Johansson seg i dagens nøkkelkamp. 

De blir en reprise på forrige periode bare uten mål. Halve perioden er forbi og det er skikkelig nerve i hallen. Men perioden preges av rot og slurvete pasninger og skudd. Så plutselig gjør Patrick Martinsen det selv, tar med ballen fra egen backplass og fosser forbi alt i hvite drakter. Avslutningen er det ingenting å si på, limt i vinkelen og tilbake i ledelsen 4-3. Med to minutter igjen tar Fredrikstad timeout. Fredrikstad tar ut keeper og i spill seks mot fem er de overlegne, ruller ball som til slutt ender hos Bøckman og vi får reprise på kampens første mål, 4-4. Det ender der og vi må til straffekonk for å avgjøre kampen.

Det ender med at Fredrikstad tar to poeng i dagens kamp, veldig mye takket være Nicholay Halvorsen som redder Vålerengas fire straffer, da Samuel Hellström og Svendsen setter sine for gjestene. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.