Ble knust på hjemmebane

KRH 3917
Nor 92 fikk det virkelig tøft mot Tunet i kveldens oppgjør i Mjøndalshallen. Manglerud-klubben viste muskler og kunne reise hjem til hovedstaden med tre poeng.Vi tar turen til Mjøndalshallen hvor Nor 92 er vertskap for kveldens motstandere Tunet. Hjemmelaget startet med seier men har to knepne tap mot Greåker og Slevik i det siste. Bortelaget derimot har tre strake seire, tror ikke dette blir noen lett kamp for gjestene hvor man kan hente poeng.

LES OGSÅ: Derbythriller i Skjeberghallen

Hjemmelaget går uredde til verket og tar en tidlig ledelse av Erik Thingnes. Det varer kun sekunder når Teemu Kantanen rett fra duell utlikner til 1-1. Spillet bølger nesten en halv periode med litt føle seg frem, men så kommer Tunet. Marius Pedersen 2-1, Ole Martin Skau Jansson 3-1, Frederik Nilsen 4-1 og Skau Jansson 5-1. Hva skjedde der Nor 92? Det ble ikke mer og lagene kan gå til pause.


KRH 3911
Tung dag på jobben for Linus Söderblom og Nor 92, her i duell med Tunets Marius Pedersen.

Nor 92 prøver fortvilet å få reduseringer men klarer ikke å true Tunet spesielt mye. Tunet scorer midtperiodens første mål og så er det endelig Nor 92 sin tur. I overtall kommer 6-2 av Kristian Becher. Ikke lenge etter får Tunet overtall og de finner også nettmaskene 7-2 Skau Jansson. Nor blir hardt presset og stresses til å gjøre feil, og Tunet øker 8-2, Skau Jansson med nummer fire i kveld. Nor 92 rakner igjen og flere feil kommer, som igjen blir til to mål til. Hjemmelaget er frustrerte og pådrar seg utvisning med halvannet minutt igjen. Tunet scorer ikke denne gangen men tar med seg 10-2 ledelse i garderoben.

KRH 3834
Tunets nye hovedtrener Manne Strandberg tok en grusom revansje på sin gamle klubb i dagens oppgjør. Her i samtale med Axel Wallin før kampen, som var Nor 92s beste poengplukker forrige sesong og nå spiller i Asker.

Tunet har 24 sekunder igjen i overtall som ikke ender i noe som helst. Nor 92 sender ballen oppover og rett på bladet til Philip Kämpe som rett fra utvisning får straffe. Den tar han selv men skyter over. Så får vi ti minutter med løping, overtall til hjemmelaget som ikke har gitt opp. Tempoet er høyt og feilene kommer begge veier. Endelig får Nor 92 til en kontring og Kämpe setter inn 10-3. Tunet skjerper seg og kommer tilbake med flere mål. Den ble aldri skikkelig spennende denne kampen til det var Tunet for gode i de to første periodene. Vinner kampen 13-3 og er fremdeles ubeseiret. KAMPFAKTA

Thriller i Rolvsøyhallen
Fredrikstad tok tre poeng mot Akerselva, men det var ikke uten at det ble dramatikk. Fredrikstad ledet 7-3, men gjestene klatret opp i ryggen da de krympet ledelsen til 8-7 med halvannet minutt igjen. Nærmere kom man ikke og Fredrikstad kunne juble for seieren. KAMPFAKTA