Tre strake seiere for Tunet

KRH 3609
Tunet var favoritter til seier i ettermiddag, og innfridde alle spådommer da de møtte Gjelleråsen på hjemmebane.  


Så er det herrenes tur. Tunet har også Gjelleråsen som motstander, men her kan det bli betydelig jevnere. 

Her er det full fart og trøkk fra start og sjansene kommer tidlig begge veier. Tunet tar ledelsen tidlig når Frederik Nilsen vender bort forsvarer og klistrer ballen i nettaket til 1-0. Spillet bølger videre videre til Tunet får overtall etterni minutter. Målet kommer i det Gjelleråsen får sin spiller tilbake på banen, Fredrik Nyholm 2-0. Samtidig pådrar en Gjelleråsen-spiller seg en ny utvisning for protest og det samme gjentar seg, 3-0 Joachim Trandum Terjesen. Gjelleråsen har sine sjanser og bare små marginer gjør at de ikke har nettkjenning ennå.

KRH 3692
Sindre Buraas og Gjelleråsen fikk det aldri helt til å stemme mot Tunet i ettermiddag. 


Tunet pådrar seg en utvisning etter at sirenen har gått og dermed starter Gjelleråsen i overtall. Har muligheter men ikke mer. Tunet med fullt mannskap igjen tar grep om kampen. Ole Mossin Olesen får ballen på kant og kan lade skikkelig før det suser i nettet bak Tommy Fjeldaas, 4-0. Halve kampen er forbi når Gjelleråsen endelig får en redusering, Kasper Styffe avsutter kontant en kontring til 4-1. Gjelleråsen kommer mer med etter dette og de vil ha flere mål. Spillet bølger videre og det spares ikke på kreftene i duellspillet. Så er det pause igjen. Gjelleråsen er tre mål bak, skal de klare å snu dette eller har Tunet noe på lur?


KRH 3747
212 tilskuere følgte spent med på dagens kamp i Høyenhallen. 

Gjelleråsen kommer ut med vonde hensikter etter hvilen og med et knallskudd fra Even Rogne reduserer de før minuttet er forbi, 4-2. Kort tid etter er det Gustav Karlsson som reduserer til 4-3. Den besvarer umiddelbart av Frederik Nilsen som øker Tunets ledelse til 5-3. Tunet øker tempoet og Gjelleråsen presses hardt. En klassisk kombinasjon fra Tunet og Ole Martin Skau Jansson fra Ole Mossin blir til 6-3. En våken Mossin Olesen bryter en pasning og fosser mot gjestenes mål, triller en zorro under keeper til 7-3. Tunet gir seg ikke, halvannet minutt igjen og Frederik Nilsen setter sitt tredje for kvelden og det er 8-3. Mer blir det ikke og Tunet slipper jubelen løs for tre nye poeng. KAMPFAKTA


 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.